Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy art spożywczych przez Internet

Polecane posty

Gość gość

np. w Tesco, robicie? jesteście zadowolone?

Gość gość
ja robie czasem w almie. wszystko bylo ok, tylko raz facetowi nie dzialal terminal i byl problem, bo nie mialam gotowki (zaznaczylam opcje zaplaty karta).

Gość gość
Robie w auchan direct i super wszystko.

Gość gość
dzięki za info:) pytam się ponieważ córka od dzisiaj przez 7 dni będzie na antybiotyku i nie będę miała jak wyjść z domu żeby zrobić zakupy. myślałam o tesco ale zaraz sprawdzę ofertę auchan.

Gość gość
Tez polecam auchan, w tesko czasem czegos nie ma i dowiadujesz sie przy dostawie, natomiast a auchan zawsze dzwonia jak cos i pytaja czy czyms zastapic pozycje czy sie rezygnuje

Gość gość
Ja zamawiam w Tesco co tydzień i jestem zadowolona. Sprawdź też sobie cenę dostawy, bo np. w Auchan sprawdzałam że zapłaciłabym ok. 20zł za samą dostawę a w Tesco płacę 8 zł.

Gość gość
Auchan u mnie nie dostarcza, pozostaje Tesco

Gość gość
21:45 - a jak jest z warzywami, owocami? czasami kupując na placu sprzedawca potrafi wcisnąć zgnitego pomidora, jak to wygląda w takich sklepach, czy sprawdzam razem z osobą, która dostarcza ilość i jakość zamówionych przeze mnie produktów?

Gość gość
Możesz sprawdzić wszystko przy dostawcy, ale ja jeszcze nigdy się nie natknęłam na coś nieświeżego, zgniłego itp. a zamawiam w Tesco od początku istnienia u nich e-zakupów. Powiem więcej, kiedyś zamówiłam skrzydła z indyka ale nie dojechały bo niby nie było, ale jeszcze tego samego dnia pojechałam do tego Tesco z którego mi przywożą i okazało się, że skrzydła były ale takie właśnie nie świeże (więc pewnie dlatego mi ich nie przysłali).

Gość gość
Jak robię zakupy przez internet już ponad rok tonie zdarzyło mi się bym dostała coś zgniłego czy zepsutego. Ale to tylko we frisco tak jest bo tam sprzedają pierwszy gatunek owoców i warzyw a winnych sklepach to wsadzają to co jest na markecie

Gość gość
A leclerc drive?? Może ktoś się wypowie. Jestem w zaawansowanej ciąży, mam zepsuty samochód a na drugi muszę czekać do wieczora, jak się pojawi dziecko to też nie zawsze wyjdę. U mnie w mieście mogę jeszcze z tesco korzystać ale nie lubię tego sklepu

Gość gość
Czy wnoszą zawsze zakupy pod drzwi/do mieszkania? Czy wypada zapłacić kierowcy/dostawcy??

Gość gość
ja korzystam z dostawy z Tesco, wnoszą zawsze do mieszkania...czasem dawałam kierowcy jakieś drobne, jak akurat miałam...ale nie zawsze. Jestem zadowolona z takiej formy, zwłaszcza ze to dużo nie kosztuje.

Gość idas
A kupujecie może wędlinę przez internet? Bo ja się nad tym zastanawiam ;) Póki co najciekawiej wygląda sklep wedlinek.pl, ale chciałam jeszcze Was zapytać, może macie jakieś doświadczenia z tym lub innym e-sklepem mięsnym

Gość gość
Ja często kupuję w Piotrze i Pawle, zawsze wszystko jest ok. Kiedyś kupiłam winogrona zielone to zadzwonili, że są nieładne i czy w takim razie chcę coś innego, polecam.

Gość gość
A dlaczego nie. Skoro kupujemy ubrania, buty http://sklep.tombut.pl/ to naturalne jest to że coraz wiecej sklepów prowadzi sprzedaż art spożywczych. Ja czasami kupuje, zamawiam jak jestem w pracy i mi dowożą.

Gość gość
Niedługo będzie coraz mniej sklepów stacjonarnych, sama się zastanawiam, jakie one mają sens. Ubrania, buty, a ostatnio nawet firany http://sklep.alpa.pl/ kupuję przez internet. Jest taniej i szybciej, polecam serdecznie!

Gość Bisjia
Ja prowadze wlasny biznes i musze wiele rzeczy kupowac hurtowo, dlatego najbardziej zadowolona jestem z opcji online w Selgrosie :) Zdecydowanie ulatwia mi to zycie, za zakupy powyzej 100zł ma sie dowóz gratis. Chetnie z tej opcji korzystam:)

Gość wiesia g
zgadzam się z przedmówczynią.selros24.pl ma fajną opcje z dowozem. Też się zrobiłam leniwa i czekam az mi przywiozą

Gość malinovaaaaaa
Ja kupuję na frisco.pl, też mam darmowy dowóz zazwyczaj, a ofertę mają bardzo szeroką. Dostawa tego samego dnia, więc tylko rano zamawiam i czekam aż zakupy dotrą pod drzwi :)

Gość Kinia209
Wcale nie robię takich zakupów w hipermarketach tylko na pewnej stronce którą poleciła mi znajoma bo sama kupuje - mam na myśli http://www.cozacena.pl/delikatesy - tutaj można porównać ceny i później zrobić zakupy, mi to odpowiada bo przy dzieciach to czasem mam czas ale dopiero w nocy, gdy zamkną sklepy.