Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwiony94

Czy to normalne

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie mi ! Powiedzcie mi czy to normalne, mojej dziewczynie dziwnie "pachnie" z waginy ( c**ki ;) ), jest to o tyle odrażające, że nie jestem w stanie jej zrobić minetki, mimo ze bardzo bym chciał : ) Wiec zostaje palcówka, ale moje palce potem tak przykro mówiąc śmierdzą, że nie umiem wytrzymać, a umycie rąk nie bardzo pomaga. Zastanawiam się czy to choroba, bo brak higieny nie wchodzi w grę, bo to wielki czyścioszek :) Choroba, czy normalny zapach z tamtych miejsc intymnych ? Nie wiem jak jej o tym powiedzieć, bo nie chciałbym jej przez przypadek urazić, nie wiem jak w ogóle zacząć taki temat. Trochę powagi i liczę na konkretne odpowiedzi ! : )

Gość gość
Byłem z 3 kobietami i żadna nie "śmierdziała" w tym miejscu, nawet jak lizałem je rano zaraz po przebudzeniu, to może oznaczać jakiś stan zapalny, grzybicę lub jakąś inną chorobę.

Gość gość
Nie mam pojęcia jak coś takiego powiedzieć, znasz ją więc powinieneś wiedzieć czy lepiej zrobić to delikatnie czy walnąć prosto z mostu ;) Może jesteś przewrażliwiony, zdrowa c**ka ma swój zapach, ale na pewno nie jest nieprzyjemny... raczej neutralny, świeżo po kąpieli czuć tylko zapach mydła, po kilku godzinach jakiś tam zapach się wyczuwa, ale na pewno nie jest to smród.

Gość gość
Niech idzie do ginekologa, powiedz że skoro współżyjecie to powinna zrobić sobie badania czy nie ma żadnych przeciwwskazań ;)

Gość gość
Jest brudaską albo ma syfa, blee nie wiem jak możesz ją w ogóle dotykać.

Gość gość
Konkretna odpowiedź jest taka, że nie powinieneś jej bzykać dopóki nie zrobi sobie badań, bo możesz złapać jakąś francę lub grzybicę.

Gość gość
Jeśli to zapach moczu, to może ma coś z drogami moczowymi... chociaż po kąpieli i tak nie powinno się tego czuć, a dziewczyna jest wydepilowana w tym miejscu czy włoski są? Tak czy inaczej musisz jej powiedzieć o tym delikatnie dla jej dobra, może to początek jakiejś choroby lub stanu zapalnego.

Gość Ellexa
Powinna iść do ginekologa i się przebadać, może faktycznie jakiś stan zapalny ? A może zła dieta ? To co jemy też ma wpływ na zapachy naszego ciała. Albo może taka jej uroda jak to mawiają. Wiesz trudno tak stwierdzić przez net i doradzać :)

Gość gość
żeby coś doradzić musiałbym powąchać osobiście ;)

Ogolona Ogolona. Hmm, dieta ? On******ardzo mało i bardzo mało wartościowo ;) Też mnie to zastanawia czy uroda może tak pachnieć :) Muszę z nią porozmawiać, ale czuję że to będzie dla mnie trudne ! ; )

Gość gość
Ja syfa nie mam, bo z p***y mi nie śmierdzi, poza tym chodzę regularnie do gina. Skoro pytsz ,to napisałam jakie są dwa najbardziej prawdopodobne powody: nie myje się zbyt dokładnie i często albo złapała trypla. To nie jest normalne, niech idzie do lekarza,a najpierw dokładnie umyje c**ę.