Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce porozmawiac z kims kto

Polecane posty

Gość gość

ma syndrom dda jest tu ktos?

Gość gość
a co to za syndrom rozwin zanaczenie bo nie kumam

Gość gość
to nie jestes w temacie

Gość gość
dorosłe dzieci alkoholików

Gość gość
podaj gg

Gość gość
po co ?

Gość gość
nie zastanawialam sie wczesniej nad tym wszystkim , ale ostatnio zaczelam myslec co ze mna nie tak , i natrafilam na taki temat o ,,dda.. i stwierdzilam ze tu lezy problem :-(

Gość gość
jaki problem i ile masz lat ?

Gość drzewiej
mam problem z długim donośnym aszlem z o******cy, czy też masz takie problemy gastryczne ?

Gość gość
mam 23

Gość gość
moja mama jest dda, ale teraz śpi

Gość gość
a problem bo nie potrafie nikomu zaufac , lubie czuc sie ofiara i tak naprawde nie potrafie sobie zycia ulozyc, wiecznie sie uzalam a cale zycie traktuje jakby to byl film . Masakra

Gość gość
a problem czego dotyczy ?

Gość gość
z wygladu jak sie oceniasz,jak ze zwiazkami?

Gość gość
jesteś kobietą ?

Gość gość
Zastanawiam sie czy isc do psychologa ale wedlug mnie to banda idiotow ale moze jednak powinnam.... sama nie wiem chyba ja sama sobie nie pomoge juz ale tez nie chce by ktos inny mi pomogal , wiem..... bezsensu

Gość gość
tak kobieta, z zwiazkami? wlasnie trudno, nie potrafie zaufac osobie z ktora jestem czy tez bylam , wiecznie porownuje i mysle czy dana osoba mnie kocha czy ma jakis w tym interes, i przede wszystkim nie chce by miala nademna przewage

Gość olof
wszyscy jesteś dda, zauważ że piją wszyscy i wszędzie...

Gość gość
matka ma podobnie, mam czasami wrażenie, ze siebie nie docenia, czuje gorsza, czuje się ofiarą, jest podejrzliwa, ciągle boi się, ze ojciec ją zdradzi, chociaż on by nie mógł, bo ma swoje zasady i ja kocha ... mnie to czasami irytuje, czasami na nia krzycze, żeby zachowywała sie inaczej, bo jest dobrym wartosciowym człowiekiem i zasługuje na to co dobre, ale jej krzyki nie ruszają, ona nigdy nie krzyczy, nigdy nie stawia na swoim... smutne to i wkurzajace, nie wiem, co z nia robić, nigdy nie chodziła z tym problemem do psychologa, ona uwaza ze nie ma problemu, że to normalne, jak się na nia krzyczy a w pracy poniżają, placze czasami, ale godzi sie na to

Gość olof
pytania o miłość, zaufanie, pewność uczuć - nie pozbędziesz się nigdy...

Gość gość
mozliwe , pija ..... ale ja stracilam matke przez ten nalog i mimo wszystko samo powoli rowniez sie w to wciagam choc wciaz sobie powtarzam ze to poprostu jedno , dwa piwka ze wiem co robie , ze pragne normalnej rodziny a moje dziecko bedzie mialo wszystko to czego mi brakowalo..... ale boje sie ze zostane alkoholiczka i moje zycie bedzie podobne do tego ktore dostalam na poczatku...:-(

Gość drzewiej
jest pewna zasada panowie i tego się 3majcie zanim zaczniesz na dobre i na stałe wiązać się z kobietą powiedzmy swojego życia to na początek poznaj Matkę tej kobiety, czyli przyszłą teściową i gdy zobaczysz, że przyszła teściowa ma 'uszkodzony mózg' po przejściach i pierdzieli jakieś głupoty albo sobie co chwilę nalewa i pije to za kilka lat ta 'Twoja piękność' będzie podobna do teściowej , ile lat wytrzymasz z wariatką ? zwiewaj już dzisiaj !

Gość gość
moja matka nic sobie nie nalewa! ale u niej ojciec pił

Gość gość
wlasnie ja mam tak samo jak twoja matka.... :-(

Gość gość
Ja zaczelam temat i ide... bo chyba nie potrafie nawet napisac szczerze o tym co czuje a szkoda... Trzymajcie sie

Gość olof
napiszcie normalne nicki, bo nie wiadomo kto jest kto...

Gość gość
no i co z wami robić? ona mnie traktuje jak skarb największy, sama jest skarbem, ale tego nie rozumie i mi serce czasami pęka... czasami jest normalnie, ale ona nie walczy o swoje, o moje dobro już prędzej, bardzo przeżywa moje sprawy, chciałabym, żeby czuła sie szczęśliwa ze sobą, nie tylko z mojego powodu... krzyki nic nie dają, prośby tez nie, boje się, że tak juz jej zostanie, mogę jej tylko miłość okazywać, i mówić, że jest wartościowa, bo jest