Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie rodzina meza

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest bardzo zżyty z matką oraz jej ojcem (swoim dziadkiem) tak bardzo że do swojego nazwisko po ojcu dołączył panieńskie nazwisko swojej matki. Jego dziadek wściekły jest że wnuk nie mieszka u nich i mnie oto obwinia. Niedawno urodziła nam się córka, ja mam 29 lat a on 22. Teraz mieszkamy u ojca mojego faceta, który też jest dobry. Naszej córce kupił tylko łóżeczko do naszej sypialni. A córka mojego męża z drugiego związku nie dość że jest na utrzymaniu tatusia to jej synek dostał jeszcze swój pokój co doprowadza mnie do szału. Nie wiem kto gorszy czy ojciec mojej teściowej czy ojciec mojego męża? Poza tym tatuś teściowej dogaduje mi że biorę sięza młodych chłopców z myślą o ich pieniądzach.

Gość gość
O co pytasz?

Gość gość
Zrobiłam błąd, nie córka mojego męża a córka teścia czyli siostra męża. Jej dziecko jest lepiej traktowane niż moje. O co pytam? Jak zachować się w takiej sytuacji. Ojciec mojego męża w sumie nie dogaduje mi ale nie zrobił zbyt wiele dla swojej wnuczki. A dziadek męża przegina swoimi głupimi uwagami i chętnie bym mu przywaliła.

Gość gość
A dziadek bardzo stary?

Gość gość
Nie taki stary ma 60 lat.

Gość gość
No to stary. Ale jakby ci tak piznął, a miałby rację - to by ci ten pusty łeb odleciał razem z płucami. Wiesz? A jaki ma zawód?

Gość gość
A dlaczego miałby rację??? Nie wiem jaki ten dziadek ma zawód, jest właścicielem masarni oraz ma sieć sklepów mięsnych.

Gość gość
nie dość że zlapałaś dzieciaka na dziecko to jeszcze wymagasz jakichś prezentów dla dzieciaka??? I jeszcze się wprowadziłas do jego ojca No ludzie, chyba bym cię pogoniła w diably, co za roszczeniowe dziewuszysko :(

Gość gość
A nie. Jak ma masarnie to nie może piznąć i nie miałby racji. Niestety ;(

Gość gość
co za bzdury

Gość to zagadka logiczna
Piękne :D Autorka ma lat 29 i męża (MążAutorki). Autorce i MężowiAutorki niedawno urodziła się córka (CórkaAutorki). MążAutorki ma siostrę (SiostraMężaAutorki). SiostraMężaAutorki ma syna (SynSiostryMężaAutorki). Obecnie Autorka i MążAutorki mieszkają u OjcaMężaAutorki. MążAutorki ma lat 22 i jest bardzo zżyty ze swoją matką (MatkaMężaAutorki) oraz jej ojcem (OjciecMatkiMężaAutorki). MążAutorki ma nazwisko dwuczłonowe (NazwiskoOjcaMężaAutorki + NazwiskoOjcaMatkiMężaAutorki). OjciecMatkiMężaAutorki jest wściekły, że MążAutorki nie mieszka razem z nim (OjciecMatkiMężaAutorki) i swoją matką (MatkaMężaAutorki) i obwinia o to Autorkę. Ponadto dogaduje Autorce, że bierze się za młodych chłopców z myślą o ich pieniądzach. OjciecMężaAutorki kupił CórceAutorki tylko łóżeczko. Tymczasem SiostręMężaAutorki utrzymuje całościowo, a SynSiostryMężaAutorki dostał swój pokój. Kto jest gorszy: OjciecMężaAutorki czy OjciecMatkiMężaAutorki?

Gość gość
K******** nic nie rozumiem z postów a czytam drugi raz :-/ musze wypić kawę chyba ;)

Gość gość
A filiżanką piznij sie w czerep. Może pomoże ;)

Gość gość
Sama sie pizgnij autorko . A potem zacznij pisać z sensem bo ani ładu ani składu w tym poście . Po wypiciu kawy wnioskuje jedno - rodzina męża chce sie ciebie pozbyć ( prawdopodobnie słusznie bos pazerna i cwana) i uda jej sie to bo widać maja łby na karku.

Gość gość
Brawo. Sporo kawy zajęło ci dojście do tych odkryć. Piłaś z wiaderka? ;)

Gość gość
Nie rzucaj sie autorko tylko dobrze sobie przemysl, DLACZEGO denerwuje Cie rodzina Twojego młodziutkiego męża . Skoro dziecko juz na świecie jest to miał 20 -21 lat jak je robił. Moj syn ma lat 19 - gdyby machnął dziecko 27 łatwe wiedzialabym , kogo obwiniać.

Gość gość
27 latce*

Gość gość
29 latka wzięła się za 22 latka... i o dziwo chłoptaś się z nią ożenił? jak to zrobiłaś, zdradź mi tajemnicę? ja miałam kiedyś chłopaka młodszego 5 lat i się ze mną ożenić nie chciał. Złapałaś go na dziecko???

Gość gość
Ogoliłam ci..ke i zaplotłam warkocze ;)

Gość gość
gościu od zagadki logicznej jesteś SUPER powinieneś pisać kryminały. dawno się tak nie uśmiałam