Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie kosmetyki online

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi szczegolnie o kosmetyki do makijazu

Gość gość
ziajaaaaaaaaaaa

Gość zelass
Jestem wielką fanką kosmetyków naturalnych, odkąd tylko weszły na rynek. Aktualnie najwięcej zamawiam takich rzeczy od marki Beatwell – www.beatwell.pl . Oni mają renomę, w obiegu już od wielu lat. Szczególnie ich płyny do higieny intymnej się świetnie sprawdzają. Są super delikatne, ale z drugiej strony rewelacyjnie oczyszczają skórę. Kwas mlekowy i prebiotyk świetnie odbudowują naturalną florę bakteryjną i masz mniej problemów ginekologicznych

Gość beata44
Polecałabym Ci sklep www.coletia.eu . Mają kosmetyki dedykowane kobietom, pochodzące głównie z Japonii (warto doczytać o jakości, bo naprawdę jest ponadprzeciętna). Dodatkowo posiadają fajny system rabatów. Kupuję tam głównie produkty do makijażu ze względu na delikatną cerę. Nigdy nie miałam podrażnień.

Gość gość
Ja tutaj www.cmclassic.pl kupuję takie kosmetyki jak, np. różne lakiery hybrydowe i peeling solny morski. Polecam zresztą, bo świetnie rewitalizuje, odżywia skórę. Polecam ten sklep internetowy, przesyłka bez komplikacji, produkty niezawodne, mają rozsądne ceny.

Gość gość
Duży wybór naturalnych kosmetyków ma sklep Enaturalne – www.e-naturalne.pl Dużo mam od nich rzeczy kupionych w tym super maskę algową z węglem aktywnym. Jeśli ktoś potrzebuje odtłuszczenia skóry to ta maseczka się rewelacyjnie sprawdzi. Dobry kontakt ze sklepem jest, zawsze można obsługę dopytać o skład konkretnych rzeczy i działanie.

Gość aabuenaa
Ja polecam hurtownię Mimari. Znacie to miejsce ? Ogromny wybór dobrej jakości profesjonalnych kosmetyków i różnego rodzaju akcesoriów kosmetycznych. Mam znajomą, która wyposażała tam salon kosmetyczny ale na szczęście oferta skierowana jest też dla klientów indywidualnych :)

Gość gość
Cały zestaw do robienia własnych kosmetyków weźmiesz w e-naturalne.pl. Przepisy masz za darmo w sieci. Polecam zajrzeć na zagraniczne blogi specjalistek od pielęgnacji cery, bo można naprawdę fajne kosmetyki zrobić, głównie na bazie witaminy A i C. U mnie to się od lat sprawdza i dużo oszczędzam na uzupełnianiu kosmetyczki :)

Gość gość

Świetnym zastępstwem za mikrodermabrazję są kwasy w niedużym stężeniu. One tak bardzo nie drażnią mechanicznie skóry, więc się nie zaognia. Moim zdaniem to jest najlepsze rozwiązanie na takie problemy. Ja kupuję peeling w sklepie  e-naturalne.pl/, najczęściej jest to kwas glikolowy.