Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy co ubieracie chodzącym dzieciom pod kombinezon

Polecane posty

Gość gość

kobinezon oczywiscie 2 czesciowy, czy wystarcza rajstopy np. frotte lub leginsy, czy rajstopy ciensze, na to leginsy i dopiero spodnie a jak z gora, koszulka, bluzka ciensza i na to jakis sweterek

Gość gość
prosze napiszcie jak ubieracie swoje 2-3 latki przy temp. -10 i wybierajac sie na zabawy w sniegu

Gość gość
rajstopki cienkie spodnie. Body plus sweterek. Na to kombinezon

Gość gość
rajstopy, spodnie, body z długim rękawem, sweterek. Przy temperaturza poniżej -10 jesteśmy na dworze max 40 min, staram się wyjść z dzieckiem przynajmniej 2 razy po 40 minut. śniegu u nas nie ma, więc pozostaje nam spacerowanie.

Gość gość
2 latka. Body,rajtuzy,skarpetki,ogrodniczki od środka z polaru,kurtka,czapka,rękawiczki,szalik. jak bardzo zimno to cienki sweterek na body.Ale jak było np -7 to bez sweterka.

Gość gość
Rajstopy, na to getry i spodnie od kombinezonu, góra to podkoszulka, bluzka z długim rękawem, na to polar i kurtka. Moja to jest straszny zmarźlak (po tatusiu) i mimo tego i tak jej zimno. Chwilę tylko chce być na dworzu. Jak było tak -1 to chciała się bawić na śniegu, teraz nie chce na długo wychodzić. Zaraz krzyczy, że jej zimno i chce do domu.

Gość gość
Rajstopy i na nie już bezpośrednio kombinezon oraz bluzeczka z długim rękawem i sweterek albo bluza a na to kurtka.

Gość gość
U nas jest ok -6 i pod kombinezonem córka (1,5roku) ma tylko grube rajstopy i bodziaka, do tego rękawiczki, komin na szyję, i czapa. Jak temperatura jeszcze spadnie to myślę, że jeszcze jakieś getry i bluza albo jakoś podobnie.

Gość tymka82
Dziecko 2,5 roku, kombinezon jednoczęściowy-majty,rajstopy, dodatkowe skarpety, koszulka, bluza. Ogólnie tak jak siebie, jak dziecko nie chodzące to tak jak siebie+dodatkowa jedna warstwa (za taką uważam też kocyk/śpiwór).

Gość gość
Mały ma niespełna trzy lata, daję mu rajstopy, podkoszulek bez rękawków i bawełnianą bluzkę. Jedynie kombinezon dobieram do tego jak zimno jest, jeden ma lżejszy a drugi cieplutki, narciarski. Rok temu to samo, tylko body zamiast podkoszulka. Nie wiem czemu "oczywiście" dwuczęściowy, ja mam jeden i drugi i wolę jednoczęściowy, rok temu tylko w takich chodził, wiem że kurtka się nie podwinie i śnieg nie naleci, a bzikuje nieźle, no i łatwo założyć.