Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to rozegrać

POWRÓT co zmienić zeby się udało

Polecane posty

Gość jak to rozegrać

Rozstaliśmy sie 3 miesiące temu , chcę wybaczyć i dać szansę. Powód rozstania to jego zbyt małe zaangażowanie , czasem kłamstwa , niedotrzymywanie słowa , brak deklaracji dotyczacych naszej przyszłości

Gość gość
ZMIEŃ FACETA !

Gość gość
ty chcesz wybaczyc raczej on powinien chciec

Gość gość
Pogrywaj dalej to się uda na pewno :D

Gość gość
po 3 miesiacach oczekujesz deklaracji? :D

Gość gość
Na trzy miesiące odeszłaś do bardziej zaangażowanego, a jak zaangażowanie osłabło chcesz wrócić do tego poprzedniego, bo jego słabe zaangażowanie było większe od nowego, wybaczyć mu chcesz? :D ...pytasz jak to rozegrać, żeby frajer się nabrał? :P

Gość gość
brak zaangazowania oznacza brak zaangazowania nie zalezalo mu na tobie tego nie zmienisz

Gość jak to rozegrać
To on chce powrotu i wybaczenia , twierdzi że bardzo się zmienił , że wiele zrozumiał

Gość gość
a to kto pisal w pierwszym poscie? " chcę wybaczyć i dać szansę." :D

Gość jak to rozegrać
żadnych madrych podpowiedzi ? Boję się że jak tylko poczuje się pewnie wrócą jego stare zachowania. Spotkaliśmy się raz i zaczał się kleić , mam wrazenie , że próbuje manipulować moimi uczuciami. Ja chciałabym do niego wrócić , ale mając pewność , że jemu naprawdę zależy

Gość gość
Autorko jestem w podobnej sytuacji, bo związałam się z chłopakiem, który czasami zachowuje się tak jakby nie do końca mu zależało. Często mu to wypominałam, zmieniał swoje zachowanie na chwile, tyle razy mówiłam, że mam dość, musimy to skończyć, to wtedy przepraszał i starał się może na chwile, ale dalej powracał do tych swoich 'wpadek'. Obecnie jesteśmy razem, zeszliśmy się znowu i nie mam gwarancji czy znowu nie będę się czuła w tym związku jak kula u jego nogi, jak tak będzie to... będę musiała się jakoś przemóc i zakończyć nasz związek ostatecznie.