Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJE 6 MIESIECZNE DZIECKO CALA NOC WISI NA PIERSI POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Hej jak w temacie mój synek od 3 dni całą noc je pierś i do tego marudzi .... nie wiem o co chodzi do diety ma wprowadzone dwa posiłki rano obiadek i popołudniu deserek i pierś na rządnie .... co 2-3 godziny a w nocy masakra do około 12 śpi spokojnie raz się przebudzi na cyca a resztę nocy na nim wisi do rana, jak myślicie może on sie nie najada ?? może powinnam mu na noc jeszcze kaszkę dać ?? a może do skok rozwojowy i potrzebuje więcej nocnego pokarmu bo jest bardziej wartościowy ?? bardzo proszę o pomoc

Gość gość
?????????????????????????

Gość gość
Moze zabki mu ida? a ssanie usmieza ból. Moja tez jak zabkowala to goraczki nie miala itd ale na cycu w nocy tak samo wisiala. Podaj dziecku na noc lek przeciwbolowy np. ibum,nurofen i zobaczysz

Gość gość
może być skok rozwojowy, mogą być zęby jeśli nie ma nic niepokojącego poza tym, to jest ok.

Gość gość
przestań karmić piersią. Daj mu mleko z kaszką na noc to bedzie najedzony spał

Gość gość
No i kolejna dla ktorej butelka jest rozwiazaniem na wszystko..

Gość gość
dzieki :) piersia na pewno nie przestane karmić bo nie dość ze wiem ze daje mojemu dziecku cos dobrego to jest to niesamowita więź która nas łączy :)) własnie tak myślałam ze mogą byc ząbki spróbuje mu maścią w nocy posmarować :) ale innych objawów nie widac nie slini sie w ogóle.

Gość gość
Moja też miewa takie akcji ze niekiedy to sie w ogóle ode mnie w nocy nie odkleja. Ale zawsze jest powód, zęby, skok rozwojowy. Ssanie nie tylko uśmierza ból, ale jest bezpiecznym miejscem dla dziecka, czuje ukojenie i spokój.