Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkaaaa

TABLETKI ODCHUDZAJĄCE POMOCY

Polecane posty

Gość gruszkaaaa

Jakie tabletki stosowałyście lub wasi znajomi by schudnac 5 kg w dwa tygodnie ???Tylko że takie tabletki które kupie w aptece.Oczywiście będe też ćwiczyć.Prosze niech ktos mi powie jakie sprawdzone tabletki kupione w aptece, w miarę tanie, przez które w ciągu 2 tygodni schudne 5 kg lub więcej przy ćwiczeniach na stepperze.Głównie musze zrzucić tłuszcz z ud i pupy. :)

Gość gośćwwa
Żadne bez recepty nie działają, moze minimalnie, ale moim zdaniem to strata pieniędzy. Jak już to nie te z apteki, ale ze sklepu dla sportowców(termogeniki, diuretyki).

Gość jajaj
Kup sobie aqua slim w aptece. ! saszetka kosztuje około 1.50zł, wlewasz ją do butelki wody i pijesz przez cały dzień. U mnie zadziałało piłam taką wodę codziennie przez pół miesiąca i schudłam 6 kg tylko że ja ćwiczyłam brzuszki codziennie idużo chodziłam na spacery, ale spróbuj :)

Gość gruszkaaaa
a jak wygląda to aqua slim i jaka jest tego pełna nazwa ???bo sa rózne odmiany,I to pomoże mi schudnąc 5 kg w dwa tygodnie?

Gość gość
ewentualnie tabletki slimcea, które też bardzo pomagają jeśli mamy ****** dietę. pomagają ją trzymać dzięki hamowaniu łaknienia wiec cały proces bardzo się przyśpiesza.

Gość gość
Chcesz schudnac 5kg w dwa tyg? Powodzenia