Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tortellini z serem ricotta i szpinakiem jak i z czym je podać

Polecane posty

Gość gość

Dostałam 4 opakowania takich pierożków z serem ricotta i szpinakiem i nie wiem co z nimi zrobić. Doradzi ktoś co z nich zrobić tak żeby był obiad ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To jest z lidla?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja ostatnio podałam tortellini z sosem własnego pomysłu- podstawą był beszamel, który wzbogaciłam czosnkiem i dużą łyżką zielonego pesto plus sporą ilościa sera żółtego (oryginalny edam). wyszło pycha, mąż zjadł co było i wołał o jeszcze^^

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Masło z podsmażonymi w nim świeżymi listkami szałwii i parmezan - w takiej wersji są przepyszne. Albo lekki sos pomidorowy (podsmażona cebula, czosnek, puszka pomidorów, trochę bulionu, pogotować kwadrans, zmiksować, doprawić solą i pieprzem) i też oczywiście parmezan albo pecorino na wierzch.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak to jest z Lidla z linii Deluxe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
One sa pyszne! Ja je zjadlam na sucho po ugotowaniu ;) a mialam w planie zrobic sos...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×