Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de of the night

on jest mlodszy

Polecane posty

Gość de of the night

poprostu mnie zauroczyl, juz od dluzszego czasu ale bronie si eprzed tym bo on jest mlodszy ode mnie o 5 lat. on bedzie konczyc w tym roku 23 a ja 28:/ kurcze. niby ja mu si etez podobam, ale on robi podchody albo si ezgrywa i zartuje. wczoraj w towarzyswie sobie flirtowalismy, pozniej przenieslismy nasza rozmowe na pisanie tekstow n atelefonie bo nie dalo rady porozmawiac w takim halasie. wyszlismy na zewnatrz i on do mnie ze ja sobie jaja robie, nie wierzyl ze mi si epodoba. a z reszt aja jemu tez nie. po powrocie jeszcze dlugo pisalismy i napisal ze nie robi sobie zabawy z czyis uczuc. wiem ze to wszytsko dziecinnie wyglada, ale ni emoge przeciez dopuscic tej mysli do siebie.. czy ktos tez tak mial?? poradzcie cos co robic czy wogole pakowac sie w to czy lepiej zostac na etape dziecinnego fliru:/

Gość gość
o 5 lat to jeszcze nie taka tragedia :)

Gość de of the night
no niby nie, tym bardziej ze on duzo powazniej wyglada, wysoki i dobrze zbudowany wiec pare latek mu dodaje. natomist mi znow mowia ze wygladam na te 23-24 :) ale sama swiadomosc. moze jakbym widziala ze faktycznie cos jest z jego strony i nie jest to zabawa to moze wtedy bym sie przekonala.

Gość smerfnalaseczka23
5 lat w tą czy w drugą stronę dla mnie to normalne,nie rób problemu na siłę

Gość diler viagry
h*j ci w oko

Gość de of the night
smerfnalaseczka myslisz ze sie doszukuje? w sumie czasem mlodszy o te 5 lat ma bardziej poukladane w glowie niz ten starszy o 5 lat.. hmm moze faktycznie przesadzam

Gość anka z zielonego
pewnie że się doszukujesz. 5 lat wcale nie jest dużo. Liczą się uczucia a jeśli są prawdziwe i oboje chcecie to dlaczego rezygnować? tylko ze względu na wiek? znam dużo takich par i sa szczęśliwi. najważniejsze by umieć się dogadywać, czuć się swobodnie w swoim towarzystwie.