Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna134324

Problem z facetem

Polecane posty

Gość bezradna134324

Dwa lata temu poznałam chłopaka,od razu coś zaiskrzyło.Latał za mną jak głupi na każdym kroku dawał mi odczuć że jestem ważna,co ja jak najbardziej doceniałam.Wszystko jak w bajce po prostu tylko szkoda że musze mówić o tym w czasie przeszłym...Wtedy oboje dawaliśmy z siebie po równo teraz czuję że wisze mu koło tylko i powiewam.Nie rozumiem co się mogło stać??Bo co można przestać kogoś kochać??Mam już naprawdę tańczenia na rzęsach wokół niego.Robie już naprawdę wszystko ale mam wrażenie że gdybym przestała to robić to naszego związku by nie było.Nie pamiętam już nawet kiedy zadzwonił do mnie żeby zapytać co słychać.Nigdy nie dzwoni a gdy ja to robię rozmawia ze mną z wielką łaską...Już nie mam siły,tak strasznie go potrzebuję i jeszcze bardziej boli mnie to że ja jestem mu całkiem obojętna

Gość bezradna134324
Ciągle płaczę,nie mogę nawet nic zjeść bo co chwilę wymiotuje z nerwów...Zazwyczaj jestem silna i twarda ale miłość mnie ogłupiła.Nie wiem co się dzieje,prosze pomozcie...

Gość gość
Ile masz lat?

Gość bezradna134324
wiesz co jak masz błyszczeć taką inteligencją to w*********j

Gość bezradna134324
Mam 21 lat

Gość gość
jest tylko jedno wyjśćie. muszisz prezstać sie do niego odzywać. tylko w taki sposób uda CI się utrzymać go przy sobie. a jeśli to go nie ruszy to znaczy że jesteś dla niego nikim, i czas pójść do przodu. Tylko to możesz zrobić. Przykro mi dasz rade ;) no i moze spotakj sie z jakims chłopakiem żeby wzbudzić zadrość czy coś/ ;)

Gość ogier32
na początku on latał za Tobą jak głupi, to teraz Ty polataj trochę za nim i zobacz jakie to przyjemne :)

Gość ogier32
gość no i moze spotakj sie z jakims chłopakiem żeby wzbudzić zadrość czy coś/" l l ooo tak, świetny pomysł, złota rada głupiej gęsi :D:o

Gość bezradna134324
Ja nigdy go nie olewałam,zawsze staraliśmy się tak samo tylko teraz on odpuścił.Zawsze doceniałam każdy jego najmniejszy gest.Wiedział o tym że patrze na niego jak na boga i chyba obrósł w piórka...Za dobrze miał...No tak jeśli przestane się do niego odzywać to bedzie juz koniec

Gość gość
21 lat - masz dużo czasu znajdź sobie kogoś kto Cię doceni

Znudziłaś się mu ! Ile Ty masz lat że myślałaś że będzie tak zawsze ??!!! Dałaś wszystko to co on chciał ! Więcej nie masz do zaoferowania,życie nie ty pierwsza i nie ostatnia. Ogarnij sie i przestań myśleć o facecie bo on nie jest wart ani jednej Twojej łzy! Gdzie Twój szacunek do siebie ? Ze szmacić sie chcesz ?? Może prosić błagać o powrót tego co było ?! Ukorz sie przed swoim panem i władcą jak wierna suka ,! Lepiej Ci? wątpię ! Zacznij myśleć o sobie a nie o takim h*ju !

Gość bezradna134324
Jeśli się rozstaniemy (czego nie chce z całego serca) dam rade,jestem tego pewna ale teraz cierpie strasznie.Chyba nie ma nic gorszego niż bycie nikim dla kogos kogo się kocha.

Gość gość
ogier32 gość no i moze spotakj sie z jakims chłopakiem żeby wzbudzić zadrość czy coś/" l l ooo tak, świetny pomysł, złota rada głupiej gęsi" Powiem Ci coś idioto. Wielu rzeczy nie rozumiesz. Facet ewidentnie ma ją w garści ona lata za nim a to jest nudne. Rozumiesz? On wie że ona go kocha i zrobi dla niego wszystko, Ale jak usłyszy ze spotykała sie z jakims starym kolegą na kawe pogadać i tak dalej to szlak go trafi bo zrozumie że wcale nie jest taka jego, że może się podobać. Tak to działa, to są naturalne prawa. Ona musi się stać jego zakazanym owocem. A jak na razie on nie ma ochoty do niej dzownić. i k***a nie obrażaj mnie.

Gość bezradna134324
Dzięki,chyba zaczynam rozumieć jak to funkcjonuje...

Twój wiek wskazuje na to że jesteś młoda, a więc głupia ! Po co dzwonisz do niego? Po co latasz ?- Wypisujesz jak to było pięknie ! Fakt było,i nie wróci ! Facet jak poczuje że Cię ma w garści to albo bedzie robił z Tobą co mu sie rzewnie podoba albo Cię oleje! Popełniłaś największy błąd zaufałaś frajerowi ! Teraz frajer ma Cię gdzieś a Ty skamlesz jak pies ! Dobra rada nie daj manipulować sobą wspominając dobre chwilę (przeszłość) myśl jak on Cię już upokorzył ! Dasz sie mu ?? Znienawidz i zapomnij !

Gość bezradna134324
Kilka razy próbowałam być silna i np nie dzwoniłam cały dzień ale już wieczorem nie mogłam wytrzymać,chciałam go usłyszeć...Wtedy odbierał obrażony że nie dzwoniłam.

Gość ogier32
gość Powiem Ci coś idioto. Wielu rzeczy nie rozumiesz. (...) to szlak go trafi" l l z tego co ja widzę to ty nic nie rozumiesz :o masz mierne pojęcie o normalnych udanych związkach - w normalnych udanych związkach nie odstawia się takich szopek jakie proponujesz, tak bawią sie niedojrzałe dzieciaki!!!!! :D poza tym pisze się "szlaG", ty głupia gęsio :p:D

I nie pisz mi o miłości bo sie pożygam na ten tekst! Co to jest wg.CIEBIE miłość??? To nazywasz miłością??? No proszę Cię nie używaj pojęć których nie rozumiesz! **Miłość jest wtedy gdy jedno upada drugie go podnosi ! Gdy jedno jest chore drugie go karmi,myje wyciera mu d**e, ! Oparcie,dawanie bezpieczeństwo i spokoju psychicznego, zaufanie, troskliwość , ! A Nie k***a chodzenie za rączke i seks.

Gość bezradna134324
Oryginal - pisząc ten post spodziewałam się że zaraz znajdzie się jakaś kretynka której dawno nikt nie dymał i nie wie co znaczy kochać kogoś.Ale mimo wszystko dziękuję za wyczerpujące wypowiedzi

Nie ubliżajcie sobie ! Wyjście z innym jest wyjściem dziecinnym to fakt nie dojrzałe podejście do sprawy, ! Ale nikt nie powiedział że nie może sie spotkać z innym porozmawiać wyzalic sie, to nie oznacza odrazu jednego ! Robi C**pranie mózgu i dobrze sie przy tym bawi! Baby baby dlaczego wy nie rozumiecie że nie wolno sie narzucać, nigdy nie umiecie odejść z twarzą, musicie sie upokarzać ! Jak sytuacja jest prosta sygnały są oczywiste z jego strony NIE CHCE Cię ! Ślepe czy jak?

O no tak Ciebie wydymał i ma Cię w d***e ! Ty jesteś idiotką do tego ślepą bo tego nie zauważasz! Pisałaś tu bo myślałaś że ktoś Ci napisze że napewno mu przejdzie, Twoja miłość go uleczy, wiesz jak skończyła moja znajoma która myślała podobnie jak Ty z dzieckiem i toczącą sie sprawa rozwodową płacz złamane serce i zmarnowane życie! Jesteś młoda i myślisz wszystkim tylko nie rozumem! Powodzenia !!!

Gość gość
original jestes bardzo mądry i mądra stopka, zgadzam sie ze wszystkim. szkoda że trzeba przeżyć ileś tam lat i mieć duzo trudnych doswiadczen, żeby pewne rzeczy zrozumiec.

Nie przesadzaj ! Człowiek uczy sie przez całe życie i tak się zdarzy że i tak popełnia kilka razy ten sam błąd, i mnie się też to zdarzyło więc taka mądra nie jestem ! Ja zrozumiałam to wszystko mając 21 lat !!! Nikt nie jest doskonały ,ale dziękuję za mile słowo. :-*:-*

Gość gość
Bedziesz w tym tkwila dopoki on Ci nie powie jasno i dobitnie-spadaj.Ja tez bylam kiedys taka jak Ty i musialo uplynac wiele wody,bym pojela,jaka idiotka bylam.Podtrzymywanie na sile zwiazku,ktory praktycznie juz nie istnieje.On traktuje Cie jak natretna muche,a Ty biegasz za ni jak piesek.Tu juz nie ma nawet czego komentowac.Niedlugo dostaniesz kopa/wybacz,ze pisze tak brutalnie/i bedziesz musiala dalej zyc.Zaglaskalas go na amen.