Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróż z dwuletnim dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Autorko ja bym wybrała pociąg. Ja często sama jeżdżę z dzieckiem i też zawsze pociągiem (choć mam i samochód i prawko). Ale uważam, że jadąc z małym dzieckiem wygodniej podróżuje się pociągiem. Oto moje za i przeciw: ZA POCIĄGIEM: - swoboda ruchu - możesz skoncentrować się na dziecku, nie na drodze - są inni ludzie, można porozmawiać - możesz w każdej chwili iść do toalety nie musisz czekać na CPN - możesz się przespacerować jak dziecko zacznie się nudzić - można wykupić kuszetkę i wygodnie się wyspać PRZECIW - nie raz w pociągach zdarzają się jacyś kibice czy inni bandyci - można zostać okradzionym (dlatego nie wożę zbyt dużo gotówki) - czystość toalet pozostawia wiele do życzenia, ale to wina ludzi z nich korzystających

Gość gość
gościu powyżej a co to kogo obchodzi. to swietnie ze tak masz ale piszesz nie na temat. autorka potrzebuje porady a nie sluchania jak to innym sie pod tym wzgledem wiedzie.

Gość gość
jedyny i najlepszy sposób to jechać nocą i tyle

Gość tez jestem za samolotem
teraz samoloty sa nieraz tansze nic podroz pociagiem, kolega placil 100 zl z krakowa do wawy a pociagiem nie dosc ze dluzej to jeszcze 50 zl drozej, zobacz sobie na loty z katowic czy krakowa do Gdanska

Gość gość
ja tez jestem ze śląska i jezdze z dzieckiem nad morze odkad skończyła roczek zawsze noca i nie mam problemów , córka spi do rana , nie wybrałabym sie pociagiem za nic , majac samochód nie jesteś uwiazana w jednym miejscu w razie niepogody a tego nie mozna wykluczyć niestety, moja córka tez jest żywa i nie wysiedzi długo w samochodzie dlatego jazda nocą u nas sie sprawdza super

Gość dasey009
Ja na początku z moim synkiem bałam się gdziekolwiek jechać (teraz ma 3 lataka) ale ostatnio dałam się namówić meżowi na podróż do lwowa autokarem ecolines i na prawdę nie żałuję! podróż przebiegła mega spokojnie mieliśmy milutką pomocną obsługę więc wszystko przebiegło bez przeszków. No a samo miasto BAJKA :)

Gość gość
ja polecam jazdę w nocy, nasza córka zawsze po prostu śpi w czasie jazdy w tak długą podróż ;)

Gość gość
A nie lepiej autokarem?

Gość gość
a jakie zabawy dla dzieci w podrózy macie???