Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu3

moj chlopak w klubie gogo

Polecane posty

Gość lulu3

Cześć dziewczyny (i chłopaki też) mój chłopak był ostatnio jak się dowiedziałam ze swoim kolegą spod ciemnej gwiazdy w KLUBIE Z NAGIMI TANCERKAMI. Dokładnie wypytałam co tam się działo: okazalo sie, ze w gre wchodzil taniec nago i ocieranie się. Nie wiem co mam robic: naprawdę chciałabym pokazać mu jak się czuję gdy on robi takie rzeczy. Dlatego pomyślałam o małej słodkiej zemście ;) hej dziewczyny co o tym myślicie? i faceci? pomyślałąm że wezmę swoją kumpelę i pójdziemy na podobne "atrakcje" - tutaj tylko nie wiem co jest odpowiednikiem męskiego wyjścia do podobnego baru? Jak myślicie, co powinnyśmy urządzić żeby mojemu wybrankowi poszło w pięty?

Gość a moze siedza w studni
jak przeslodzisz to bedzie dalej rzygal niz widzial 🖐️

Gość gość
Po raz kolejny uświadamiam sobie, że Wy kobiety porządnych mężczyzn nie chcecie nie wiem tylko dlaczego?

Gość gość
Ja bym się nie bawila w takie rzeczy. Na facecie najpewniej nie zrobi to wrażenia. Ja bym zniknela, przestala się odzywać zupelnie.

Gość gość
ja bym się w zemstę nie bawiła...ale to dlatego, że mój facet wie jak bolałoby mnie gdyby ocierał się o jakieś laski. on tak samo nie chciałby bym ja chodziła do klubu i macała się podczas tańca z facetami nie wiem czy skoro ukrywał przed Tobą coś takiego czy go ruszy jak się zemścisz

Gość po reformie refforma
Zdradzić go, a potem on powinien podłożyć Ci bombę w samochodzie. w ramach zemsty itd. Jeśli ktoś jest mało empatyczny i nie potrafi wczuć się w twoje położenie idąc do takiego klubu to trudno oczekiwać, że twoje wyjście zrobi na nim jakiekolwiek wrażenie.

Gość gość
ja bym takiemu "panu" podziękowała za współpracę :o

Gość lulu3
wiecie co, oczywiscie przede wszystkim chodzi o to zeby on pozalowal i pomyslal sobie ze nie jest na tak pewnej pozycji jak to mu sie wydaje... ale z drugiej strony troche zazdroszcze mu tego ze on zawsze pakuje sie w jakies tego typu kabały i ogolnie wydaje mu sie ze ma bardzo duze powodzenie wsrod plc**przeciwnej... no a ja zawsze staram sie byc lojalna i np nie tancze w barze z innymi chlopakami chociaz mam ochote tylko siedze przy stoliku bo on nie lubi tanczyc ;/ no wiec chcialabym raz znalezc sie po tej "ZŁEJ" stronie ;)

Gość gość1507
nie wiem, jak mówię mój facet mi takich numerów nie robi i to mi odpowiada jak Twój to taki figofago to musisz się przygotować że takie akcje będą czesto. to tańcz w klubach z innymi skoro się powstrzymujesz a on robi co chce. tylko nie wiem czy takie przepychanki "kto ma mocniejszą pozycję w związku" mają sens

Gość lulu3
no ok, przepychanki nie są dobre wiem to ;( ale w takim razie kto powinien miec mocniejsza pozycje?

Gość gość
nikt kretynko, w związku, którym jest miłość i szacunek NIE MA PRZEPYCHANEK i walk o pozycję :o

Gość gość1507
jest takie powiedzenie, że moja wolność kończy się tam gdzie zaczyna czyjaś twarz. w związku to wygląda tak, że wolność kończy się tam gdzie zaczynasz ranić serce partnera.jak ktoś chce być całkowicie wolnym i niezależnym to nie wejdzie w relację uczuciową jakąkolwiek rzadko się zdarza, że ludzie w 100% pasują do siebie jak yin i yang, zwykle są jakieś zachowania przykre dla tej drugiej osoby. no i tu wchodzi kwestia kompromisu, nie chodzi o to by jeden partner stawiał ultimatum, ale by ten drugi rozważył sobie: czy woli chodzić i oglądać gołe laski, czy woli jednakby jego partnerka nie cierpiała z tego powodu. x Ty tak rozważałaś i stwierdziłaś, że wolisz nie tańczyć by jemu nie sprawić przykrości...a on?

Gość gość
gdyby to było to coś między wami,to szybko byś go ustawiła jakimś drobnym żartem w stylu,po co ci jakieś kluby go go,przecież każda kobieta ma to samo

Gość gość nr 137
Prawda jest taka, że każda kobieta ma to, na co sobie pozwala. Ja nie chciałabym faceta-bywalca klubów nocnych.

Gość dziwny gość
może ja jestem dziwny, ale skoro mam kobietę, które KOCHAM to nie zwracam uwagi na inne i nie potrzebuję patrzeć na ciała innych kobiet, bo moja zupełnie mi wystarcza. ;)

Gość weraaaaa
nie siejcie paniki:) ja pracuję w jednej z sieci klubów w Polsce, nikt nikogo nie krzywdzi, nikt nikogo nie bije, a taniec to tylko taniec ;)

Gość katarzynadl
Go go to tylko taniec. Panowie przychodzą, patrzą, wypija kilka drinków, porozmawiają z dziewczynami i idą do domów :)