Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca dyplomowa

Polecane posty

Gość podzielniki kosztow ogrzewania
ojej, chetnie weszlam i pierwsze pytanie mnie... zmiotło :) niestety jest to dla mnie do uzupełnienia. ankieta jest niejasna i nie bierze pod uwagę odstępstw od 2 możliwości.

Gość wyslalam
Ok wysłałąm, mam nadzieję że się przyda. ja w swojej wspólnocie mieszkaniowej próbuję przeforsować zmianę sposobu rozlicznia ciaepła - założenie wodomierzy na rurki - wtedy po zliczeniu faktycznego przepływu, będzie wiadomo ile ciepła ktoś zuużył, a nie na zasadzie, że jest cieplej w pomieszczeniu to zapłącimy więcej bo wyparował płyn. Tak mam np w kuchni

Gość gość
nie odpowiem bo ankieta jest skierowana do osób posiadających podzielniki.

Gość gość
To ma być ankieta do pracy? :) A jaki tytuł ma praca, bo nawet jeśli jest o podzielnikach ciepła, to ta ankieta wiele do niej nie wniesie. Na moje to próba wyłudzenia informacji przez jakąś firmę produkująca lub sprzedającą te podzielniki :P

Gość gość
Może napisz od razu do kogo jest ankieta adresowana... weszłam, ale nie wypełnię, mimo c.o. i kamienicy podzielników nie mam.

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość wiktoria pelc
oferuję siebie!!! piszcie!!!