Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny o tych imionach to pustaki i dupodajki

Polecane posty

Gość gość

Paulina (Paula), Patrycja (Pati), Roksana, Sandra, Gabriela (Gabi). Monika (Monia), Dagmara (Daga), Vanessa, Samanta, Dżesika. Rodzice nadający córkom takie imiona to patologia, która potrafi wychować jedynie pustaka, duuupodajkę. Niewarte splunięcia i rzygnięcia ś****wa!

Gość gość
może nie?

Gość gość
Gabrysia jaką znam wygrywała wszystkie konkursy wojewódzkie i najgorszym przekleństwem, jakie powiedziała, było "kurde" ;)

Gość gość
wyjątek potwierdzający regułę

Gość gość
znaczy piszczy?

Gość gość
Pustak i dupodajka - to każda Agnieszka. Znałam kilka i niczym się nie różniły, nawet z wyglądu były podobne.

Gość gość
Moniki to największe k***y

Gość gość
mam 23 lata, jestem dziewicą i nawet nie całowałam się wiele razy, Nigdy nie usłyszałam od nikogo, że jestem pusta, ludzie mówią różne rzeczy wiadomo, ale fakty też przeczą temu jakobym była pustą idiotką. A mam na imię tak jak jedno z wymienionych. Także chyba tych wyjątków więcej, autorze, niż Ci się wydaje, i chyba za dużo wyjątków, żeby tak głupio generalizować. Zatem prowokacja marna, ale porusza ciekawy problem bo faktycznie są tacy, co uważają że z imionami wiąże się osobowość, pokazały to powyższe komentarze. Jak można twierdzisz że wszystkie np Agnieszki czy Magdy są takie i takie haha a ile znacie tych Agnieszek i Magd? 3? 5? 10? Nie wydaje Wam się że to za mało by twierdzić, że wszystkie np. Magdy których są setki są takie same? Pielęgnujecie w sobie w ten sposób uprzedzenia, lepiej sobie odpuścić i nie zwracać uwagi na to, jakie kto ma imię, tylko jakim jest człowiekiem. Tak na przyszłość.

Gość gość
najbardziej kureskim imieniem jest Klaudia

Gość gość
A mi się bardzo podoba imię Klaudia Klaudia i Oliwia to śliczne imiona

Gość gość
autor ma racje te laski zgrywają cnotki a są najbardziej wyuzdane i puszczalskie

Gość gość
23 letnia dziewica mit czy bajka?