Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Mam pytanie, bo moja 14-letnia córka się masturbuje. Czy nic jej niebędzie? Chodzi mi bardziej o jej psychike. Wiem, że to robi bo ostatnio zobaczyłam, przechodziłam obok jej pokoju. Z jedej strony wole gdy się masturbuje niż źeby uprawiała sex, ale z drugiej strony to boje się o jej psychike. Ona ma depresje, a gdzieś czytałam, że to się troche odbija na psychice, ale nie jestem pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Styczeń 25, 2014 nic jej nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastasiakierkova 0 Napisano Styczeń 25, 2014 Sama nie wiem, raczej nie powinno się to odbić na jej psychice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2014 Dziękuje teraz będe spokojniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debora 16 Napisano Styczeń 23, 2019 Jesli ma depresję,zapewne korzystacie z pomocy psychologicznej?warto porozmawiać z psych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Firmanty 1 Napisano Marzec 24, 2021 Onanizm u dzieci jest zupełnie naturalny i normalny. Człowiek ma popęd seksualny w każdym wieku. Jak chce jej się seksu, a nie ma z kim tego zrobić to będzie się onanizować. Nie należy jej tego zabraniać, a tym bardziej krzyczeć na nią z tego powodu. Jak ona ma ochotę na pieszczotę to niech sobie dziewuszka dogodzi, to na pewno jej nie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach