Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia13

sex a ciaza

Polecane posty

Cześć, Jestem w 6 miesiącu ciąży. Przed ciąża sex uprawilaismy z partnerem co dziennie. Na początku ciąży spadło to średnio tak co drugi dzień. A teraz od jakiegoś miesiąca wogóle nie mam ochoty na sex, a jeśli już się kochamy to raz w tygodniu jak nie raz na dwa tygodnie, jest nudno i poprostu mi się nie chce. Rozmawialam o tym z mezem, czy napewno jest ok, bo nie chce sie zmuszac i kochac z nim na sile, powiedzial ze tak, ze on tez odbiera ciaze jako cos wyjatkowego, i calkiem inazej traktuje teraz sex. Bardziej zwraca uwage na to czego ja potrzebuje i tez on moze wytrzymac tyle bez sexu. Czy jest jakas receptura aby kobieta w ciazy miala wieksza ochote na sex? Jak Panowie traktuje ciaze partnerki i jaki maja stosunek do sexu ? Moj mąz jest bardzo kochany i wyrozumialy, ale nie chcialabym zeby tyle dni bylo bez zblizen wiedzac jak lubi sex.

Gość gość
masa odpowedzi :)

Gość lor9050
Dajcie spokój, umrzecie jak przez jakiś czas będziecie się rzadziej bzykać? :O Ja w I trymestrze prawie w ogóle nie miałam ochoty na seks (a normalnie mam bardzo wysoki poziom libido) i co miałam zrobić, zmuszać się? Mój mąż doskonale to rozumiał, przyszedł czas, ze znowu mi się chciało.

Gość gość
on to akceptuje. masz kochanego faceta :)

Gość mampodobnieeh
kończe 6 miesiac ciazy i tez mam libido bardzo małe, czasem mi się zachce, ale akurat nie ma narzeczonego w domu, a jak wróci z pracy to jemy obiad i juz padam, chce spac a nie uprawiac sex.... też bym chciała zwiekszyc libido ale nie wiem jak... niektóre kobiety mają podobno wieksze libido w ciazy, zwlaszcza w 2 trymestrze, a ja nic... a za tydzien 3 trymestr, i wtedy to juz bedzie ciezko

Gość gość
Ja jestem w 8 msc i sexu tez strasznie malo teraz, ale to glownie dlatego, ze mi niewygodnie a nudza mnie 2 pozycje... brzuch sie tez napina a potem mam wyrzuty.... mam.nadzieje ze po ciazy wszystko wroci do normy