Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wolą dziewice a gardzą niedziewicami

Polecane posty

Gość gość

z czego to moze wynikac?

Gość gość
Ja wolę niedziewice

Gość gość
ponieważ takowa go nie wyśmieje, bo nie wie, że jest strasznie nieporadny i nie potrafi zadowolić naprawdę kobiety, myśląc wyłacznie o własnej frajdzie zaliczenia

Gość gość
Bo się boją ze poprzedni był lepszy od niego :D

Gość gość
Tu nie chodzi o strach ani jakiekolwiek porównanie, tylko o to żeby być jedynym, o to żeby nie myśleć ze ona była z kimś innym. Ps wolę niedziewice

Gość gość
bo kobieta szanować się powinna. To od niej zależy z iloma partnerami pójdzie do łóżka. Facet z kolei musi się napracować,żeby jakąś zaciągnąć do łóżka. Dlatego kobiety szukają *****czy, a faceci kobiet z jak najmniejszym "przebiegiem"

Gość gość
Normalny facet bez kompleksów nie zwraca na to uwagi o ile kobieta ma dobry charakter i urodę.

Gość gość
Bo taka 'z odzysku' to szmata a ja nie chcę k***wki.

Gość gość
Normalny facet bez kompleksów nie zwraca na to uwagi o ile kobieta ma dobry charakter i urodę---------------->Jasne :) Przecież to,ze partnerkę może znać pół miasta z gościnnosci w kroku to nic ;)

Gość gość
A czy ty wolisz zjeść apetyczny kotlet, czy może nie przeszkadza ci zjedzenie kotleta już używanego czyli wyrzyganego i przeżutego wymieszanego z płynami ustrojowymi, z jakąś zgniłą s****a obcych sexmenów? Takie same porównanie. Dotyczy też używanych facetów, przeżutych i wybadzianych w licznych pochwach, brudne to i zarażone, fuj..

Gość gość
Oj tam zaraz pół miasta, nie mówimy o prostytótkach tyljo o kobieeciektóra się zawiodła kilka razy ;)

Gość gość
Faceci nie lubią second handów. Facet jak ma coś mieć, to nowe, nieużywane. Dlatego faceci nie ubierają się w lumpeksach i dlatego szukają dziewic. Tylko Ci, których nie stać na nieużywane zadowalają się używanymi :)

Gość gość
11.08 uprawiałes seks z dziewica? Przecież to tragedia. I to zanim ci da te czekanie a później docieranie... Wolę niedziewice z małą liczbą partnerów

Gość gość
No to mogła się zawieść ale czemu z każdym ląduje w łóżku? Dziwą jest dalej z tymi kilkoma. Nie polecam nikomu pobłażania w tych sprawach.

Gość gość
@ gość z11:10 Oczywiście,że uprawiałem. O ile pierwszy raz jest mało emocjonujący, o tyle dziewicę,której seks zasmakuje idzie nauczyć wielu sztuczek, a takowa uczy się bardzo chętnie :)

Gość gość
to jest normalne, używać coś co było używane, a fe

Gość gość
ZNam wielu mezczyzn i jakos nie spotkalam sie by ktos chcial dziewice Liczy sie Charakter.

Gość gość
mężczyźni chcą porządnych kobiet a dziewica właśnie z taką kobietą się kojarzy. Tak samo z samotnymi matkami ta co ma dziecko bez ślubu jest gorzej widziana niż ta co miała ślub.

Gość gość
wszystko co nieużywane jest lepsze od używanego.

Gość gość
zresztą pytanie trochę zbyt uogólniające. mężczyźni chcą porządne kobiety 0 do x partnerów a kobiety chcą roochaczy od x do nieskończonośc***artnerów.

Gość gość
oczywiście, że liczy się charakter i zachowanie dziewictwa dla męża dobrze o tym charakterze świadczy.

Gość ja jestem prawiczkiem
i nie chce kobiety, ktora spala z kilkoma facetami i miala penisa w tylku - taka co uprawiala anal jest fuj

Gość gość
anal to jest nic, wyobraź sobie jak całuje cię ustami, do kórych inny facet ejakulował.

Gość gość
Ja bym nie chciał dziewicy(mam na myśli dziewczyny 20+), obawiałbym sie,że coś nie tak z jej libido i będzie nam nudno w łóżku.

Gość gość
Nie prawda, wolą niedziewice.

Gość gość
a kto by chcial taka rozjechana

Gość najgorzej jak panna
uprawiala anal albo spala z dresiarzem

Gość gość
bo kobiety nabieraja manier po byłych partnerach, niestety negatywnyh, poza tym co nowe to nowe, wcale nie chodzi o porownywanie sie do byłych, tylko o sam fakt, ze razem mozna odkrywac to i owo ;p a po jakis debilach, przewaznie kobieta jest z***biscie nieufna, zachowuje wiekszy dystans, a po co ja sie mam bawic w psychiatre?

Gość gość
Dziwice są bardziej nieufne. I nic nie umieją w łóżku, to jak rypać 13-nastkę - dla większości ludzi dziwne i niekomfortowe.

Gość gość
Dziewice są bardziej nieufne. I nic nie umieją w łóżku, to jak rypać 13-nastkę - dla większości ludzi dziwne i niekomfortowe.