Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomożecie

Polecane posty

Gość gość

hej mam 20 lat. Od pół roku współżyję z moich chłopakiem. Oczywiście stosuje tabletki anty i prezerwatywy. Ale zdarzyło się, że 2 razy współżyliśmy bez prezerwatywy ( brałam juz wtedy tabletki), nie skończył we mnie. WCzoraj wyczytałam, ze to krwawienie co wystepuje miedzy jednyma drugim opakowaniem nie wyklucza ciazy.. Więc troche się przeraziłam, dla mnie to trochę nieprawdopodobne, żebym była w ciąży. Ale co Wy myślicie?

Gość gość
halo?

Gość gość
Nie jesteś w ciąży.

Gość gość
proszę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
przez to, że się tych głupot naczytałam.. tak mnie w żołądku boli od wczoraj! Głupi interenet. :(

Gość gość
no bo krwawienie chyba wyklucza ciaze, nie? W ulotce pisze, ze jesli nie ma krawienia mozna myslec, ze jest sie w ciazy ale tez nie zawsze.

Gość gość
halo?

Gość gość
krwawienie wyklucza ciaze, zwłaszcza jesli jest o takiej intensywnosci jak poprzednie, gdybys miała jedynie plamienie i wystapiły sytuacje mogace spowodowac osłbienie tabletek to wtedy mogłabys podejrzewac ciaze, a tak to na pewno w ciazy nie jestes

Gość gość
Nie jestes!!!! Ogarnij sie!

Gość gość
Nie martw sie nie bedziesz w ciazy... tabletki na antykoncepcje wystarcza, trzeba brac tylko regularnie, nie pomijac dawek i bedzie okej, pewnie ze krwawienie nie wyklucza ale po 1-sze tabletki sa pewne na 99,9% wiec zdarzy sie jedna wpadka na milion... bez stresu... dlugo bierzesz juz tabletki?

Gość gość
pomożemy