Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie takie znudzenie zyciem zwlaszcza w zimie gdzie dni sa krotkie

Polecane posty

Gość gość

mieszkam za granica pracuje od poniedzialku do piatku weekendy mam wolne w lecie to jeszcze mozna gdzies pojechac na urlop mozna wyjsc do parku isc do kafejki ale w zimie to mi sie nic nie chce w weekend sie nudze w domu posprzatam ugotuje wypiore i wlaczam tv ale ostanio to nawet tv mi sie nie chce ogladac ani zadnych ksiazek czytac moj maz jest kierowca jedzi w trasy zagraniczne np z UK do Francji czy do Szkocji nie ma go tydzien w domu potem ma 3 dni wolne znowu jedzie w trase dzieci nie mamy czuje takie znudzenie zyciem kazdy moj dzien jest taki sam

Gość Pho
ja tez tak mam, na weekendy nawet mi sie nie chce wychodzic z domu.

Gość gość
Kazdy chyba tak ma w zimowe dni. To normalne ale najwazniejsze to sie nad soba nie uzalac tylko poszukac sobie zajecia. Cwicz, jedz duzo owocow I warzyw. To dodaje energii.

Gość gość
A nie szkoda życia, aby w weekendy siedzieć w domu? Są kina, wystawy, muzea. Można wyjść w plener, zwiedzić inne dzielnice, wybrać się za miasto. Są baseny, kluby sportowe, szkoły językowe. Nie ma potrzeby nudzić się, trochę inicjatywy, tyłek do góry i przed siebie!

Gość staly niesmialy bywalec forum
mam tak samo wychodze ciemno, wracam tez ciemno w dzien wolny odsypiam, ale zanim sie zbiore juz jest okolo 1 lub 2 popoludniu mieszkam w londynie

Gość gość
mieszkam w Kanadzie i od prawie 2 miesiecy temperatura wynosi srednio -20C. wiec jestem udupiona w domu i mam dola. ani na lyzwy czy narty bo za zimno... nie moge doczekac sie wiosny !! wiec doskonale Was rozumiem..

Gość gość
a gdzie w Kanadzie jest az -20??

Gość gość
Tez tak mam, chciałabym coś robić w weekend , myślalam nad jakimś dodatkowym zajeciem jak praca charytatywna lub wolontariat ale nie Wien gdzie I jak sie do tego zabrac

Gość gość
Matka Teresa, ze Cie praca za free interesuje???

Gość gość
@19:54 wszystko o czym piszesz (oprocz spacerow) kosztuje i to duzo, nie kazdego stac w dzisiejszych czasach

Gość gość
Ja robie wolontariat, pracuje part time a w wolnych chwilach czytam, kino, restauracja ze znajomymi... A do tego co sie oburza ze ktos jest Matka Teresa bo chce robic wolontariat. Typowo polaczkowe myslenie. Duzo jest takich rodakow ktorzy gonia za pieniadzem, mysla o wlasnym tylku I nie daja nic od siebie. Tacy wlasnie wylewaja gorzkie zale I sa wiecznie nieszczesliwi.