Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smuto mi w tym kraju podyskutujmy

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi,ze w Polsce mamy tak wysokie podatki , Putin obniżył podatki i momentalnie gospodarka wyskoczyła i Rosja pospłacała długi. Żeby tutaj założyć działalność gospodarczą trzeba opłacać Zus czy się coś zarobi czy nie. Do tego większość Polaków żyje z dnia na dzień nie myślą co będzie za 10 lat , nie zdają sobie sprawy ,że Polska może zbankrutować a idąc na wybory słuchają tylko tego który polityk obieca więcej mimo,że większość obietnic nie jest realnych. Chciałbym mieć dziecko ale te czasy nie sprzyjają dzieciom dlatego mamy niż demograficzny. Chciałem to wyrzucić z siebie, dziękuję za uwagę.

Gość gość
proszę bardzo i zgadzam się z Tobą autorze, w całej rozciągłości.

Gość gość
dlatego uciekam za granicę.

Gość gość
ty uciekasz za granice i przez to ,ze wyjechało tylu Polaków bezrobocie jest niby niższe , ponadto wiele firm upada a nas rząd mimo strumienia pieniędzy płynących z unii europejskiej nadal nie daje sobie rady. To mnie martwi.

Gość gość
więc mam zostać i zasilać to grono bezrobotnych, żyć z dnia na dzień? tam jest łatwiej. to inny język, inna kultura, ale dla się do tego przywyknąć.

Gość emigracja only
jak to rząd sobie nie daje rady?!! głodują w parlamencie, czy co??? :)

Gość gość
mnie martwi ta sytuacja a nie twoje postępowanie . Martwi mnie to,że młodzi i starzy za chlebem muszą wyjeżdżać np do niemiec podmywać d**ę emerytowanym SSmanom