Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły_Pan_42

Witam ponownie piszę chciałbym pomóc samotnej matce z dzieckiem

Polecane posty

Gość miły_Pan_42

najlepiej do 30 lat, oferuję aby zamieszkała u mnie w zamian za posprzątanie, gotowanie obiadu i ogólnie dbanie o mieszkanie. mieszkanie jest 3 pokojowe więc jest pokój dla ciebie i dziecka ja mam osobny. Jestem człowiekiem bardzo zapracowanym i nieczęsto jestem w domu dlatego miłoby było, aby czasem z kimś zamienić pare zdań i oby to wszystko ogarnął, fajnie też jest mieć jakikolwiek obiad po ciężkim dniu w delegacji. Oferta jest w mieście Gdynii, praktycznie centrum jeżeli jesteście zainteresowane piszcie, pytajcie tutaj bądz zostawice maile napewno się odezwę w wolnym czasie

Gość miły_Pan_42
up

Gość miły_Pan_42
no co wy nic ? okej to trudno dam chyba jakieś ogłoszenie na portalu.

Gość miły_Pan_42
Witam ponownie piszę z ogłoszeniem pytajcie o co chcecie.

Gość a jak nie mam
dziecka? ;) a gotować nie umiem? ;) i dopiero bym się uczyła?

Gość miły_Pan_42
no dziecka nie musi mieć, a dlaczego chciałabyś ze mną zamieszkać jesteś w trudnej sytuacji czy poprostu chcesz opóścić rodziców ? Ile masz lat ?

Gość gość
a gdzie tkwi haczyk?

Gość miły_Pan_42
nie ma haczyka, a jaki miałby być niby ?

Gość a jak nie mam
mam 30 lat :) ale nie dałbyś mi więcej niż 20 :) chciałabym się wyprowadzić z domu i znaleźć lepiej płatną pracę :) aktualnie jestem sekretarką w osk ale pensja nie pozwala mi na samodzielne utrzymanie się... fajnie by było gdybyś faktycznie był osobą pomocną ale niestety takie rzeczy to tylko w filmach i książkach :(

Gość gość
no np. jesteś zboczeńcem, g****icielem i szukasz kobiet z problemami chcesz je wykorzystać?uzależnić od siebie, może jesteś damskim bokserem/ ? gdybyś był taki super pomocny to juz dawno bys miał swoją kobietę ze swoim dzieckiem nie uważasz?

Gość gość
a Ty jakis pedofil jestes ze tak szukasz...?podejrzane

Gość miły_Pan_42
do dziewczyny wyżej chętnie bym c***omógł, ale uważam, że masz pracę i dom nad głową i są bardziej potrzebujące osoby od ciebie i chciałbym takiej pomóc choć nigdy nic nie wiadomo zostaw maila odezwę się, a g****icielem żadnym nie jestem.

Gość gość
no to skoro jesteś taki cudowny i pomocny, opiekuńczy i masz pracę czyli to czego kobiety potrzebują..to czemu akurat nie masz kobiety i dziecka w tym wieku? a szukasz naiwnych kobiet przez neta ja tez mogę napisać, że jestem księżną w necie i nie każdy może wieżyc.

Gość gość
miły pan dajcie spokoj dziewczyny jakis czubek szzuka biednej,naiwnej wierzycie w dobroc na kafeteriii???? brrrrr ja sie boje

Gość ja jeszcze wierzę w dobro
:)

Gość miły_Pan_42
nie wiem no tak sie ułożyło, ze jestem kawalerem mało takich jak ja ? Pewnie dlatego, że dużo pracuje, pozatym od wielu lat choruje na serce i też chciałbym aby ktoś był chociarz obok...

Gość gość
ja bym zrobiła tak oczywiście jakbym już była taką sromotna matką z dzieckiem i miałabym się do takiego wprowadzić to tylko wtedy jakbym takiego miłego pana poznała. Po drugie pogadała z sąsiadami, może rodzina tego pana. Na pewno przeprowadzka na pierwszy dzien nie wchodziła by w gre a proszę o odpowiedz dlaczego kobieta do 30 r.ż czyżby po 40 to co złe?

Gość fionkeee
gość wieżyc." l miły_Pan_42 chociarz" l l l czy to zlot analfabetów? :D

Gość a czy seks też wchodzi do
wymagań Pana? ;)

Gość miły_Pan_42
z reguły młodsze matki są w trudniejszej sytuacji niż te starsze no i młodsze dziecko wymaga lepszej opieki niż starsze, a takie małe dzieci często mają młodsze matki niż starsze, oczywiście możemy sie poznać, ja nie mam rodziny, a sasiedzi rzadko mnie widują raczej.

Gość miły_Pan_42
na sex to ja już za stary jestem :P

Gość miły_Pan_42
dlaczego jesteście tacy podejżliwi ?

Gość 42 lata i za stary na seks
hmmm to żart? ;)

Gość miły_Pan_42
nie to nie żart zawsze miałem problemy z erekcją, a teraz już stary jestem doszły problemy z sercem no i co tu dużo mówić raczej nic by z tego nie było :P

Gość gość
każdy ma rodzinie, rodziców, rodzeństwo , babki, znajomych nawet z roboty itp Podejrzliwi ja uważam, że ostrożni, bardziej mi tu zajeżdża wykorzystaniem kogoś a nie taka bezinteresowna pomocą. Druga sprawa- facet po przyjściu do pracy chce mieć spokój a nie słuchać wrzasków dzieciaka...po trzecie chyba szukasz młodej seks laski a nie kobiety, której możesz pomóc. Raczej sponsoring..

Gość go go go o
coś mi tu śmierdzi prowokacją

Gość 42 lata to nie starość
dlaczego się tak postrzegasz? :) Czym się zajmujesz zawodowo?

Gość szkoda ze jednak nie
jestem młodsza, starość nie radość:(

Gość miły_Pan_42
pracuje jako manager w jednej z dużych firm energetycznych w Polsce zajmuję sie tworzeniem zespołów sprzedażowych na terenie prawie całej Polski.

Gość miły_Pan_42
żaden sponsoring pozatym nie jestem jakoś bardzo bogaty zarabiam jakieś 9-11 tyś na miesiąc więc nie stać mnie na sponsoring :P