Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek11239

o co tu chodzi pomocy

Polecane posty

Gość misiek11239

Hej . Opowiem wam z grubsza moją historię.. wyjechałam do znajomego do innego miasta. wynajmuje u niego pokój. ma dziewczynę lecz ona nie chce się do niego przeprowadzić i powiedziała że tego nie zrobi i widać i sam też to mówił że już ma to gdzieś i że już chyba nawet nie chce by do niego przyjechała ponieważ prosił jej się już kupę czasu i ciągle odmawiała. Gdy ja się wprowadziłam zaczeliśmy spędzać z sobą czas..często oglądamy wieczorami filmy.. i ostatnio zaczął się do mnie przytulać podczas oglądania filmu..kilka razy nawet spaliśmy razem, ale bez seku czy pocałunków tyllko przytuleni jak para.. i teraz gdy oglądamy wieczorem film zawsze się przytulamy lub głaszcze mnie po włosach,szyi ,plecach..jego dotyk mnie rozwala..ale nie wiem czy po prostu na mnie leci czy coś do mnie poczuł ? a krępuję się o to zapytać

Gość misiek11239
proszę o odpowiedz

Gość echo_investment
Jadę autostradą, co ważne po zmroku. Prędkość na liczniku 130, w porywach 140. Sama jazda odbywa się, w kulminacyjnym punkcie opowieśc***prawym pasem. Wyobraźcie sobie moje przerażenie, gdy nagle światła oświetlają osobnika, który znajduje się na moim pasie. Jego samochód ma szeroko otwarte drzwi, a on bez zastanowienia ładuje się (albo wyłazi) z samochodu zaparkowanego przy lewej krawędzi pasa awaryjnego. Czemu człowieka i auta nie zauważyłam znacznie wcześniej? Zaledwie trzy powody: 1) brak trójkąta i oświetlenia awaryjnego (czy choćby jakiegokolwiek innego) samochodu 2) brak kamizelki odblaskowej, 3) bezmyślność przy parkowaniu i ładowaniu się na pas autostrady chyba bez sprawdzenia czy nie nadjeżdża jakiś pojazd. O tyle dobrze, że historia ma szczęśliwy finał. Wolny lewy pas pozwolił litościwie człowieka wyminąć.

Gość misiek11239
a i jeszcze jedna sprawa dzwoni do mnie mimo tego że ona nie przyjedzie..zapytałam się po co..powiedział że nie jest taki jak inni że teraz bd się zachowywać jakby się nie znali..wiec do niej dzwoni..a boję się że ona w koncu zmieni zdanie a ja pojde w odstawkę

Gość misiek11239
odpowiedz na temat poproszę ..

Gość misiek11239
??

Gość gość
"bd" oznacza ,że jestes albo bardzo młoda albo bardzo głupia, to co wybierasz?

Gość misiek11239
czyli uwazasz ze pogrywa sobie moimi uczuciami?..bo myślałam że może jednak coś do mnie poczuł

Gość misiek11239
?

Gość misiek11239
nikt się nie wypowie ?

Gość misiek11239
?????????/

Gość gość
ty liczysz na więcej a on ma dwie panny i jest happy