Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc autorkka1

Sen Zaproszenie do polozenia sie obok zmarlej osoby C co moze oznaczac

Polecane posty

Gość gosc autorkka1

Są ludzie którzy w to nie wierzą. ALe pytam tych którzy jednak wierzą. Ostatnio przyśnił mi się zmarły brat. Zmarł dawno temu a tutaj niespodziewanie mi się przysnił. U nas w rodzinie zawsze kiedy zmarli się śnią coś się dzieje. Zmarły brat leżał na ziemi, Mama ( nadal żyje ) namawiała abym położyła się obok niego , spać , bo jest późno. Nie chciałam , ale w końcu zrobiłam to. Dzisiaj dowiedziałam się , ze kilka dni temu kuzynka miała podobny sen. Zmarła babcia też chciała aby położyć się obok niej. W tę samą noc , siostra kuzynki śniła, że ta kuzynka której przyśniła jej się babcia, leży w grobie. Na szczęście kuzynka nie zgordziła się położyć obok babci. Troche się martwię, bo położyć się obok zmarłej osoby, iść z nią oznacza że ta osoba zabierze Cię ze sobą z niedługo. Może ktoś to zinterpretować?

raczkuje w tej dziedzinie ale wiem że zmarły symbolizuje koniec czegoś. brat czy mama to bliskie osoby więc może chodzic o to że zakończy się jakiś etap twojego zycia, że coś się zmieni, że może nawet jakaś sprawa która się ciagnie wreszcie się zakończy

Gość Led nie na niebiesko
:D