Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

39 40 tc chodzicie do znajomych rodziny itp czy raczej juz oczekujecie w domu

Polecane posty

Gość gość

ja boję się wychodzic gdziekolwiek że mnie gdzies dopadną skurcze lub odejdą wody. jak jest u Was?

Gość gość
oczywiście, że chodziłam, nie daj się zwariować, ja miałam termin na 6.11 tydzień przed byłam na cmetarzach na luziku, ur dopiero 15.11

Gość tessie88
moja siostra w ostatnich tygodniach ciąży nigdzie nie wychodziła sama, ale z mężem normalnie jeździli do rodziców czy rodziny. Unikali po prostu takich miejsc, w których nie chcieliby żeby odeszły wody- czyli np. sklepy. Wiem, że chodzili też razem na spacery niedaleko domu bo była wtedy ładna, wiosenna pogoda.

Gość gość
nie przesadzaj,nie słyszałam jeszcze o takim przypadku by ktorejs odeszły wody np w sklepie itp., poza tym to nie dzieje sie tak szybko jak w filmach- nie krzykniesz nagle:rodzeee i biegiem do szpitala

Gość gość
ja dzien przed porodem jeszcze po centrum handlowym biegalam. bez przesady. ale kolezance wody w markecie odeszly ale na spokojnie pojechala do domu potem do szpitala. urodzila 6 godz pozniej

Ja urodziłam w 39 tygodniu, a dzień wcześniej byliśmy na imieninach u znajomych :) w domu miałam tylko spakowaną torbę, na wszelki wypadek i jeśli jechaliśmy gdzieś poza miasto, torba jechała z nami :p

Gość przesadzasz i to totalniee
tydzien przed porodem bylam na meczu a dwa dni przed ostatni raz na jodze dla ciezarnych i jeszcze fryzjera zdazylam zaliczyc czego ty sie boisz??

Gość gość
ja urodziłam w 39 tc. Musiałam sporo leżeć, ale jescze w 38 tc. sama autem jeździłam. W pewnym momencie jadąc zauważyłam, że jestem ogromnie rozkojarzona i nie mogę się skupić. Dojechałam do domu i już sama nie prowadziłam. Jeśli rodzina czy znajomi nie mieszkają daleko to można się spotkać bez problemu. Przecież nie da się tylko czekać na rozwiązanie i nic więcej nie robić.

Gość gość
chodziłam do koleżanek i nawet do pracy jeździłam 3 razy w tyg .