Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ee lepiej już przestać chyba rozmawiać z kobietami

Polecane posty

Gość gość

nie potrafie jakoś tak z obca kobieta po luzacku gadac nic tylko kłótnie s tego wychodzą i się obrażają kobiety kolejne dwie się pewnie obraziły bez sensu

Gość hłe hłe hłe
z babami się nie gada ino chwacko je chędoży

Gość gość
nie znam sie po-prostu jedni maja dane do kobiet ini nie i tyle , mi to nie wychodzi ani księdzem zostać i mieć to gdzieś

Gość gość
gdyby nie ten przeklęty popęd kiedy człowiek sam jest bym odpuścił . a tak człowiek na retube ląduje bez sensu

Gość gość
ee pójdziesz na prostytutki to na pewno już żadnej sensownej kobiety nie znajdziesz . człowiek jak debil szuka tej partnerki a tak to jest bez sensu zawsze byłem poniżany i to sie nie zmieni

Gość zawodowy nierób
rozmawiać z kobietami umiem i to jak! Mam wianuszek przyjaciółek. Ale szpary to żadna nie popuści :(

Gość gość
skończ z koniobiciem, bo ci fujarka uschnie sportem się zainteresuj, albo myslistwem babe zawsze można sobie obłaskawić bez posiadania przesadnej erudycji, ewolucja je tak ukształtowała, że szukają bezpieczeństwa w męskich ramionach, kwestia czasu i konsekwencji w postepowaniu

Gość gość
poco mi kobieta jak będę 40 miał już za nie długo 20 lat . człowiekowi brakuje wsparcia to niema u nikogo i mi tu chodzi oto by ktoś cie przytulił powiedział coś dobrego ;(

Gość gość
kobieta czasem pożyteczna jest, obiad ugotuje, doopci da, a i potomków z kim zrobisz? z kumplami od browarka? zastanów się

Gość gość
nie jestem pewny siebie i mam ten strach głupi w sobie nic z tego nie będzie ,lepiej chyba zrezygnować z kobiet bo poco mam być jakimś nie wiem kim dla nich . jak sobie tylko poradzić z tym

Gość gość
no jest pożyteczna nie przecze ale jak sie znia pisać czy gadac nie da to lepiej wylądować w wydziale zamkniętym niz 50 lat sie męczyć i ranić ;/ coś zemna chyba nie tak i tyle ini maja ładne fajne dziewczyny a ja nic dobani

Gość gość
znowu nikt nie pisze na fejsie ;/ cisza nie wiem czy kiedykolwiek się odnajdę w życiu