Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicity876543

czy odbieracie to jako przemoc seksualna

Polecane posty

Gość felicity876543

poczulam sie zgwalcona, do dzis nie wiem czy to z wlasnej glupoty, czy moglam temu zapobiec a on myslal ze sie drocze, ze chce, jak myslicie? Bede dobitna i przedstawie wam dialog. Prosze zebyscie wyrazili opinie czy wyglada to jak g***** ktory kojarzy nam sie z biciem i walka czy on mial prawo uwazac, ze ja chce. Jest dziewczyna, odurzona alkoholem, i chlopak, sa w zwiazku. Inicjaly wymyslone. -A., nie A., prosze A: ciiii, relaks kochanie -A. prosze A: relaks, relaks - A. co robisz, zaczekaj, nie (lekkie odpychanie) -relaks moja kochana, relaks, relaks (siedzi na niej i zabezpiecza sie) - prosze, co robisz, czekaj, prosze, A., A: ciii, relaks, relaks, relaks, zrelaksuj sie ona dalej mowi to samo a on: zrelaksuj sie kochana, relaks relaks moja droga ...itd ...i robi swoje Miej wiecej tak. wiem, ze to moze niesmaczne, ale to forum jakby bez tabu wiec... przepraszam Co uwazacie?

Gość gość
g**** nastepuje w momencie gdy osoba A dokonuje zbliżenia fizycznego bez zgody osoby B. boszh nasze społeczeństwo debileje już nawet nie z dekady na dekadę a z roku na rok, niedługo będziecie mieli wątpliwości czy jak ktoś wam obija pysk na ulicy zg***** i obrabuje czy to aby nie wyznanie miłości.:o

Gość gość
:( dokładnie, nie miałaś większych oporów :/

Gość gość
oczywiście że to g***** x droczenie się to jest z uśmiechem, z pożądaniem gdzie obie osoby są coraz bardziej podniecone a nie jak się mówi "prosze, nie" x po prostu kobietom w głowę się nawsadzało, że swojego faceta to trzeba zaspokajać koniecznie

uważam ze było to wykroczenie drogowe. Są zakazy różne i niektórzy je ignorują tym bardziej kiedy jadą na sygnale:P

Gość gość
skoro to twój chłopak no to wiesz... poza tym jakbys nie chciala, bys mu nie dala. Ja tez bylam raz odurzona i nie dalam, kobieta moze sie bronic, a ty tylko cos tam stekalas pod nosem, a trzeba bylo mocno w brzuch przywalic to by zrozumial ;)