Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1000

Polecane posty

Gość gość

popadamw paranoje pomocy:( Od trzech tyg jestem na diecie 1000kcl w granicach do max 1200. Cwicze codziennie 2h 1: bieżnia, orbiterekstepper rower i druga godz fitness :BPU TBC PUMP Body Shape Ciągle wydaje mi się , że jem za dużo powinnam się cieszyć, że nie chodze głodna , ale mam wrażenie , że się objadam . Podam wam przykładowy jadłospis oceńce prosze:Ś (300): banan mandarynka kawalek gruszki, 2 lyzki platkow owsianych 1.5lyzki jigurtu naturalnego IIŚ(100): galaretka z manadrynką (pół szklanki) O (300): otowany kalafior (200g) kawałek piersi z kurczaka pieczonej bez tłuszczu w ziołach ( 150g) 1/2 gotowanej marchewki 2ł.jogurtu natural z koprem, 3 plastry pomidora P (100): 200g kefiru k: ser biały półłtłusty (100g) plus kilka rodzynek, 2 ł. jogurtu natural i 1/2 mandarynki Do tego 2filizanki kawy z mlekiem bez cukru i sporo wody i herbat CzY przekraczam 1000-1200 kcl????? czy to moje wrażenie bo organizm się przyzwyczaja i nie czuje głodu, naraziee nie mam gdzie sie zważyć Pomóżcie prosze

Gość Tyciulka123
Szybko oczekujesz efektów. Wszystko przyjdzie z czasem. Poczekaj chwilkę. Menu ok, a ćwiczenia, jak dla mnie zbyt intensywne. Jeśli zależy Ci na widocznych efektach, to możesz wesprzeć się kapsułkami wspomagającymi odchudzanie. Ja sama stosuję od dwóch miesiecy dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette i jestem zadowolona. Zrzuciłam już prawie 9 kilogramów.

Gość 2000 mil podwodnej zeglugi
POpadalo wczora z wieczora 🖐️