Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek93

seks problem

Polecane posty

Gość Mirek93

Witam. Niedawno poznałem dziewczynę, wszystko wydaje się iść w dobrym kierunku. Jest wyraźnie mną zainteresowana, dodatkowo mi również strasznie się podoba. Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy, jednakże boję się też zbliżenia. Powodem moich obaw jest to, że mam częściową stulejkę, przez którą stosunek w prezerwatywie jest niemożliwy (prezerwatywa zawsze spada lub pęka po paru *****ch). Byłem z tym problemem jakiś czas temu u lekarza i aktualnie czekam na zabieg (jeszcze miesiąc do zabiegu, pomem miesiąc abstynencji). Martwi mnie to jak na taką sytuację zareaguje ta poznana dziewczyna. Co, jeżeli będzie chciała się ze mną kochać? Do czasu zabiegu mogę jedynie bez zabezpieczenia. Jak ją poinformować o moim problemie żeby mnie nie wyśmiała? Pozdrawiam

zalerzy co chcesz od niej ja bym nie mówił i poczekał lecz szczerość zawsze jest wazna. nie szukasz rad bo wiesz najlepiej jakiej chcesz relacji

Gość gość
2 miesiące to mało czasu jak się niewiele znacie i wiele lasek wcale nie jest gotowych wtedy na seks a Ty od razu byś d*****ć chciał jak to facet :O

Gość Mirek93
Właśnie problem polega na tym, że bym nie chciał, jednak muszę założyć sytaucję z taką możliwością, i dlatego zastanawiam się co zrobić w takim przypadku.

Gość gość
człowieku, nie znam dziewczyn które by zmuszały faceta do seksu. w przeciwieństwie do Was nam zależy na zaufaniu bardziej i poczuciu bezpieczeństwa. i my jesteśmy w stanie zrozumieć choroby zabiegi itd a tak na przyszłość, bez zabezpieczenia to tylko ze stałym partnerem o jasnej historii (albo ktos nie miał partnerów, albo miał i badał się po tym)

Gość Mirek93
Po prostu zapytałem o radę. Przykro mi, jeżeli masz tak złe wyobrażenie o mężczyznach.