Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sport42

Polecane posty

Gość gość

czy ktos wie jak sie mozna zalogowac na portalu sport42?...wiele razy probuje i moja kolezanka tez i NIEDASIE!! zalogowac!!! a takze zalozyc nowe konto!!

Gość gość
mam taki sam problem

Gość gość
Przez Facebooka

Gość Roberttttttt
Ma ktoś opłacone konto? Potrzebuję się skontaktować z jedną osobą, ale odbieranie wiadomosci jest płatne miminum 35 zł, a ja nie chce w ciemno kupowac konta, chcę tylko dowiedzieć się czy ta osoba jest zainteresowana wyprawami rowerowymi i czy w ogóle jest aktywna.

Gość gość
omijać to dziadostwo szerokim łukiem! Tam są sztuczne konta, wysyłające szablonowe wiadomości tylko po to, byś zakupił/zakupiła konto premium. Po uiszczeniu opłaty zaiteresowania żadnego. Nawet założyłam jedno konto, w którym napisałam, że ta strona, to niezła ściema, a fejkowe konta pisały do mnie jak wściekłe. Lepiej poszukać coś darmowego.

Gość gość
nie da się odczytać wiadomości bez zakupienia konta premium.

Gość lagodna5
Zarejestrowałam się, nawet zapłaciłam za premium, choć już w tym momencie wiedziałam, że to ściema. Na 287 wiadomości tylko JEDNA nosiła znamiona osobiste. Reszta to szablonowe powtórki. Mam nadzieję, że ta jedna zaprocentuje na tyle, że moje doświadczenie nie pozostanie w sferze teoretycznej. Odradzając pozdrawiam :)

Gość gość
Szkoda, że to faktycznie ściema, bo pomysł na znalezienie aktywnych samotnych osób naprawdę fajny