Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że Ella z USA ma już 39 lat

Polecane posty

Gość gość

Kto by pomyślał...

Gość Europejczyk w burce
hahahaha 10/10 :D :) ale lubię Ellę :) wg mnie ma maksymalnie 29 lat, a jak więcej to znaczy,że jej radość wewnętrzna ją odmładza

Gość Alfons Jerzy
Ja słyszałem, że jest grubo po 40-ce.:classic_cool:

Gość Alfons Jerzy
Ja słyszałem, że jest grubo po 40-ce.:classic_cool:

Gość gość
ELLAE tobą gardzi, brokeninside87, bo dla niej ś****wem jest każdy, kto ma coś do homoseksualistów, pisała o tym, polaczkowska, chora psychicznie idiotko.

Gość gość
Ella jest chora psychicznie . podchodzi pod pewne zaburzenie osobowosci , to stara kobieta, Kreci filmy w odpowiednich filtrach zeby nie bylo widac jej podstarzalej twarzy . Niekotrzy spekuluja ze zarabia na siebie jaka prostytutka byly jej zdjecia Dramat.

Gość gość
oczerniacie Elle a to jest KARALNE w USA to by juz od was milionowe odszkodowania miala

Gość gość
brokeninside87, ty cwelony analnie aseksualny gejuchu

Gość gość
brokeninside87, jesteś chorym psychicznie, zdebilałym pierwotniakiem, a kibelka to ty jesteś zawartością po defekacji :D

Gość gość
Ale jego pysk widział ciebie, brokeninside87, czyli gó‍wno

Gość gość
Oczerniamy ? Upublicznia sama swoj wizerunek i pozwala komentowac - wiec prosze bardzo oto moje komentarze ? Ktos chce sie ze mna sadowac? Zapraszam! To osoba zaburzona psychicznie . Czekam na wezwanie do sadu :) ELLAE to OSOBA CHORA PSYCHICZNIE a ludzie ktorzy to rozpowszechniaja tu albo nie maja co robic w zyciu (mozan zajac sie klikaniem na pajacyka i inne strony ) albo chca zeby dalej krecila to dno i chca zjednac jej fanow . To DNO Kultura upada a rozpowszechnianie tego swiadczy o wyjatkowo zlym guscie i smaku w kazdym wzgledzie. Nawet gdyby to potraktowac jako dowc** to nie uwzama zeby nasmiewanie sie z osob chorych bylo czyms poprawnym i dobrym . Zreszta i tak to by byl humor niskich lotow. Pozdro i czekam na wezwanie do sadu :)