Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzewiej

nowe info z Ukrainy są ranni

Polecane posty

Gość drzewiej

Ranni w Zaporożu IAR - Świat 26 Sty 2014, 23:40 26.01.2014 (IAR) - Są ranni, po rozpędzeniu przez milicję i oddziały specjalne opozycyjnej demonstracji w Zaporożu na wschodzie Ukrainy. Według władz 3 tysiące, według opozycji dwa razy więcej ludzi próbowało tam zająć siedzibę Administracji Obwodowej. Siły bezpieczeństwa użyły granatów hukowych i gazu łzawiącego, by odeprzeć uczestników manifestacji. Dostępu do budynku broniło kilkuset milicjantów, wspomaganych przez tituszków, dresiarzy wspierających władzę. Opozycjoniści do tej pory zdobyli siedziby Administracji Obwodowych w Winnicy, Czernihowie oraz w Iwano-Frankowsku, Równem, Tarnopolu, Lwowie i Chmielnickim. IAR/euromajdan∫/łp/nyg

Gość gość
i dobrze im tak :D

Gość gość
No i dobrze, niech się wytłuką. Ukraińskie bydło.

Gość gość
Hahaahaaha :D

Gość gość
drzewiej daruj sobie te informacje ok?

Gość gość
może by tak oddali nam Podole i jeszcze jakieś fragmenty w końcu po co im tyle terenów ? :(

Gość gość
prędzej Rosji oddadzą niż nam

Gość gość
Rosji mogą oddać wschód, Białorusi północ a nam trochę zachodu, wówczas będą mieli namiastkę Unii :classic_cool: swoją drogą co ich tak do tej UE ciągnie ? źle im z tą Rosją?

Gość tawariszcz Putin
biere wszystko i chooya mi zrobicie

Gość drzewiej
a trzy miliony dolarów już opozycja otrzymała od Tuska z Waszych podatków, cieszycie się ?

Gość tawariszcz Putin
trzy milony dolarów jak psu w rzyć

Gość gość
A ja właśnie oglądam jedynkę o więźniu który uciekł z obozu przebrany za oficera ss Chciał się ukryć na Ukrainie ale musiał stamtąd wiać bo ludzie byli mi nie przychylni! Ukraińcy mordowali Polaków dlaczego mamy ich teraz lubić ?

Gość gość
to pytanie do polityków teraz sie pcha PiS tam

Gość gość
ja nie lubie Ukraincow a juz najbardziej Ukrainek :O albo są ładne i mają mentalnosc dzifffki albo są miłe ale brzydkie i zaniedbane mają włosy pod pachami nawet takie mlode

Gość gość
Szok. Zajefajny ten reportaż! osiemdziesiąt lat a oni jeszcze na Galapagos sobie lecą. -Prawdziwi podróżnicy!

Gość gość
Kurde ale krzepe mają niektórzy ludzie!

Gość drzewiej
ukraincy nie lubią Polaków, ponieważ od stuleci uważają nas za panów, paniczów , za bogatszych i teraz w 2014 roku Polska jest TRZY razy bogatszym krajem od Ukrainy to powinni nas znienawidzieć trzykrotnie , z potrojoną siłą a jednak wybierają drogę na zachód , czy to ma sens ?

Gość gość
szósty z żyjących uciekinierów z Auschwitz.

Gość gość
chcą nas dogonic

Gość gość
mamy wielki dlug i jeszcze mamy wspierać ukraincow?nie wystarczy jak zalewają nam uczelnie swoimi studentami? i zbiorka darow dla nich, przeciez nie nawiedzil ich kataklizm,powodz czy tzunami, niech siedzą w domach

Gość gość
Ukraińcy trzy raz biedniejsi od Polski a Polska jest trzy razy biedniejsza od Niemiec

Gość gość
Mieszkam w zachodniej częśc***olski i mało mam z nimi do czynienia. Na mojej parafii było kiedyś kilka sprzątających po domach Ukrainek ale nie wiem czy nadal tu są.

Gość gość
ja mogę najwyżej ukraincom pomoc dac im stare łyse opony niech biorą a ja pozbędę się bałaganu

Gość gość
Ludzie umierają, bo nie ma na leki na raka bo nie ma na lekarzy itp. a tu wysylaja kase na Ukraine!! jasne rozdawac kase publiczną na prawo i lewo i dobijac Polakow co ciezko pracowali cale zycie placili podatki a teraz nie ma dla nich miejsca w szpitalu :O

Gość gość
Każdy szuka lepszego życia i chyba jednak jedyni przeciwko którym powinniśmy grać, to ci którzy mogą nam w tym pomóc ale tego nie robią.

Gość gość
nas nie doganiat paszoł won soldat tituszki

Gość drzewiej
jak wszyscy wiedzą po zakończeniu II wojny światowej Niemcy zachodnie otrzymali ogromną pomoc finansową od USA i funduszu walutowego Polska również mogła tę pomoc otrzymać ale Stalin powiedział 'NIELZJA' więc, nie ma szansy obyśmy byli tak bogatym krajem jak Niemcy

Gość gość
orzeszk***a