Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FuksjA1988

przesadzilam z sexem

Polecane posty

Gość FuksjA1988

Tak jak w temacie... przesadzilam wzgledem perwrsji jak i intensywnosc***Przelamalam wszelakie granice. Mimo iz bylo mi swietnie, zastanawiam mnie co partner mysli u boku zboczonej kobiety...Gdzie ejst norma a gdzie perwersja?

Gość michałłłłł
mysli że fajnie się ****asz, ale na żonę się nie nadajesz

Gość FuksjA1988
A niby dlaczego? Jestem w 8 letnim zwiazku? Zona powinna byc doma w lozku?

Gość jegomość7
ale konkretnie w czym widzisz przesadę ?

Gość gość
E tam bzdury. Nieokiełznane są fajniejsze. Opowiadaj o tych perwersjach, bo może wcale nie jesteś taką nimfomanką za jaką się masz.

Gość TypzTypowa
No przeeestań, kobita ma taka być bezpruderyjna. Zależy co zrobiłaś. No jak na przykład potawiła mu kloca na klacie to może być kwas. A tak jeśli oral, anal, facef**k itd to spoko, każdy facet marzy o takiej kobicie co nie ma zachamowań przed tymi rzeczami. Tak jak ktoś napisał musisz opisać te rzekome perwersje.

Gość FuksjA1988
Zacznijmy od tego ze zrobiłam to nie tylko w mieszkaniu, ale też na schodach ogólnodostępnych przez mieszkańców ... wszystko opierało się na mocniejszych doznaniach, klapsach, sama go sprowokowalam by lekko mnie uderzył w twarz,szarpoł za włosy ...mógl wchodzić gdzie chce i jak chce a mnie to nakręcalo, zero oporow..Był też facesitting i ass to mouth czy jak to sie profesjonalnie zwie , mógł skończyć gdzie chciał. W dodatku mówiłam brzydko.Nie wiem co mnie naszlo dzisiaj jestem dalej obolała a najbardziej mi wstyt bo ogólnie jestem osoba inteligetna, kulturalna.. niedługo biore z nim ślub. Miałam czasem takie przejawy , ale zawyczaj to było coś na zasadzie dzikszego sexu a nie takiego spektaklu...Powaznie wiem , że to meżczyzna mojego zycia ale czuje sie glupio

Gość gość
daj spokój - takiej gorącej kobiety potrafiącej dać ta wiele z siebie można tylko pozazdrościć. Taka otwartość powinna mocno scementować wasz związek - nie powinnaś mieć wyrzutów. Baw się z nim dobrze

Gość FuksjA1988
nie jestem nimfomanka staram sie nad tym panowac i to nie jest priorytet w moim zyciu...nigdy nie zdradzilam...Wszyscy lubia taki landrynkowy sex, ktory i ja czasem uwielbiam. Chodiz o to ze wiekszosc kobiet lubi normalny sex a ja przez to czuje sie zle...Nigdy bym sie przyjaciolce do tego typu zachowan nie przyznala

Gość Tytan pracy
to że jesteś ostrą sunią nie jest jeszcze zboczeniem ;)

Gość gość
idź do seksuologa bo tracisz panowanie nad popędem seksualnym a to nie zdrowo

Gość FuksjA1988
A jak on pomysli ze takie zachowania nie sa normalne, ze bede go np zdradzac, ze on nie podola? Bede miala z nim rozmowe na ten temat szczerze to bym wolala pomilczec. Jest plus ze jego fantazji do realizacji chyba malo zostalo. Mozna byc dama na salonach i dz**** w lozku... Zreszta nie wszyscy mezczyzni sa perwersyjni i moge przerazac

Gość FuksjA1988
Myśle ze moze coś w tym byc , dawno sie nie kochalam i pewnie wybuchlam , Mielismy 3 tygodniowa przerwe, ale z reguly u nas nie ma tak, ze pare razy w ciagu dnia... jak jest pare razy na tydzien to jest dobrze. Nie ejstem nimfomanka.... znam okreslenie mam podwyzszone libido może to jest powiazane z tym ze jestem w okresie "rozrodczym"( w tym wieku powinno planowac sie dziecko) i organizm domaga sie czegos...

Gość Ja nie wierze
To jest perwersja? myslałam, ze to normalny sex. Ja ze swoim mężem robiliśmy wszystko to co opisałaś prócz ass to mouth.

Gość FuksjA1988
Czyli nie jest ze mną źle:) pocieszające.... szczerze mówiąc. Czytałam , że niektórzy ludzie potrzebują więcej doznań i to się wiąże z ich inteligencją zwłaszcza w środowisku prawników , lekarzy itd.. Ludzie na codzień zajmujący odpowiedzialne, ważne stanowiska mający władze,w łóżku lubią czuyć się uleglymi

Gość gość
Nie martw się. Wszystko jest a facet jak wie że dla niego jesteś gotowa na wszystko nigdy NAWET nie pomyśli o innej. Po co miałabyś się kontrolować przy kimś kogo kochasz i akceptujesz ze wszystkim? Po prostu ROZMAWIAJ!!! z nim o tym jak najwięcej. Rozmowa jest bardzo ważna. Powodzenia.

Gość gość
miało być "wszystko jest ok" ;)

Gość FuksjA1988
On może zdradzać w sytuacji kiedy będzie chciał normalności....i tak to ma wszystko podane na tacy a mężczyźni jak wiadomo kochają walczyć, zdobywać i starać się... urodzeni myśliwi.. Wierze , że będzie dobrze czuje sie jedynie bardziej od niego "zboczona"..Z drugiej strony sam staż może świadczyc o tym , że dobrze nam się żyje... kolejny level w związku i sexie:)

Gość gość
Ja bym się cieszył gdyby moja kobieta była zboczona w łóżku.

Gość gość
Taka babka jest super na żonę. Ja mam taką, dostarcza mi takich wrażeń i takiej adrenaliny że....Ostatnio jej ulubione zabawy to dwa baciki. Jest jeszcze parę granic do przekroczenia. Gorąca, inteligentna, wyuzdana i ognista. Wyzwolona, piękna kobieta.Kocham jej szaleństwa.

Gość FuksjA1988
Są jakieś rzeczy o których wy marzycie, są jakies nieprzekroczone granice?

Gość tate Helenki
nasrać na klatę kobiecie, a ona żeby to rozmazała i oblizała palce :) mmmmmm rozmarzyłem się ;)

Gość gość
tate Helenki FUJ:( :/

Gość gość
Nie przesadziłaś.. Kobieta powinna być żoną i kobietą za dnia, i dzi/wką w łóżku dla swojego faceta oczywiście

Gość gość
Każdy, jak widzę, zapodaje tutaj swoje fantazje i wyobrażenia. Tak, też rzekłbym, że jak kobieta potrafi pójść na całość, to powinno wywołać u faceta efekt "wow". Kłopot w tym, że ludzie są dziwni - za cholerę nie wiadomo, co obudzi ich uśpione obawy. Co do fantazji - dla mnie takim czymś, co chciałbym zrobić, jest takie pójście na całość, bez zahamowań. No ale cóż, raczej będzie to niezrealizowana fantazja.

Gość FuksjA1988
Dlaczego niezrealizowana? Mysle, że jak sie jest w zwiakzu z partnerem i sie mu calkowicie ufa wszystko jest mozliwe. Rozmowa to podstawa a o nia niestety ciezko..bo ciagle cos blokuje..

Gość gość
Jak zauważyłaś, trzeba ufać partnerowi, a moja partnerka raczej nie ma zaufania, za to mnóstwo zahamowań. I - wybacz - nie wierzę w rozmowę. Niczego nie daje, w niczym nie pomaga.

Gość Dawid gość
Jestes świetna kobieta i powinnas byc z siebie dumna. Gratuluje Twojemu facetowi.