Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pozbyć się pociągu płciowego

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Chciałbym osiągnąć stan w którym nie będę wcale odczuwał pociągu płciowego. Najlepiej gdyby była to metoda odwracalna, bo kastracja jakoś do mnie nie przemawia. Jeśli chodzi o mnie to jestem mężczyzną przed trzydziestką.

Musisz sie ożenić z miłości to gwarantuje przejdzie Ci ochota po kilku miesiącach zaczniesz chodzić na ryby albo grać na komputerze w czołgi ;) hehe

Brzmi absurdalnie, wiem ot paradox zycia hehe ale ochota na sex przechodzi;) tylko nie wiem czy odwracalnie bo stale trwa! Hehe wole nie kusić liczy haha

Gość gość
no okej, a są na to jakieś inne środki? może jakieś leki?

na pewno są leki, jest takie zaburzenie jak hipolibidemia. i to jest po lekach hormonalnych. zapytaj bo ja wiem? endykronologa?

Gość gość
Ciężkie życie księdza/kleryka?

Gość gość
to nie była rada tylko pytanie

Gość gość
Nie chcę iść z tym chodzić do lekarza, bo wiem jaka będzie odpowiedź, będzie mnie zapewne wysyłać do psychologa a recepty nie wystawi.

Gość gość
Mam dość duże libido i zerowe szanse na seks. Płacić nikomu nie mam zamiaru, a w************y już mi totalnie obrzydło. Nic dobrego z tego popędu dla mnie nie wynika. Myślę, że czułbym szczęśliwszy gdybym pozbył się tego balastu.

jest chyba dużo ludzi z popędem bez seksu żyjących normalnie.... może faktycznie idź do psychologa? a jak on nie pomoże to dopiero kombinuj hormonalnie.

Gość gość
Psychologów, psychiatrów mam już za sobą. To towarzystwo ma swój jeden wyuczony światopogląd, który próbują każdemu narzucić. Ich zadaniem nie pomoc człowiekowi w realizacji jego dążeń, ale dostosowanie go do wymogów stawianych przez społeczeństwo. Nie mam o czym z nimi rozmawiać. . Przeczytałem o bromie, ale on działa poprzez obniżenie testosteronu. Tak samo działa kastracja. Niestety testosteron poza wpływem na te sprawy reguluję masę innych procesów biologicznych. Osoby wykastrowane bardzo mocno podupadają na zdrowiu. Tego chcę uniknąć. Leki SSRI też mam za sobą i mogę powiedzieć, że u mnie nie zlikwidowały pociągu płciowego, nawet go nie obniżyły. Jeżeli zna ktoś jeszcze jakieś sensowne metody to bardzo proszę o podanie. Prowokatorów i trolli zapraszam na inne wątki.

Gość gość
mam podobną sytuacje ja bym chciał prawie codziennie a moja żona raz na dwa tygodnie albo mniej. Jakoś nie znalazłem niczego co może pomóc oprócz alkocholu. Najlepiej jest się znieczulić i zapomnieć.