Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula88

spóźnia się 10 dni okres

Polecane posty

Gość Jula88

No więc spóźnia mi się już 10 dni okres.. Gdy robiliśmy to z chłopakiem to z zabezpieczeniem (prezerwatywa) ale dla pewności wyjmował i wtedy kończył, więc we mnie nie. Boję się, że jednak coś sprawiło i jestem w ciąży.. (prosze podejść poważnie do tematu, na prawde sie boje) dodam, że mam 18 lat i nie jestem gotowa na dziecko. Testu nie robiłam, bo podobno by jeszcze nie wykazało wyniku. Prosze o odpowiedzi i jakieś rady.. |Pozdrawiam, K.

Gość michałłłłłłł
Mam doświadczenie w takich sprawach. powiem ci, że na 99% jesteś w ciąży. Ciasto już jest w piekarniku.

Gość gość
To tylko bezmyślne ******ie,a teraz ciąża.

Gość KaKa8888
No ciekawe skoro przed finiszem wyjmował penisa :) więc?

Gość gość
okres spóźnia Ci się 10 dni i test by nie wykazał? weż nie pierdziel, tylko (jeśli to nie prowo) idz kup test i jutro go zrób!

Gość gość
Zabezpieczaliście się, więc nie panikuj...w takiej sytuacji zastanawiam się czy jesteś w ogóle gotowa na seks....zacznij wyznaczać sobie dni płodne i niepłodne. Współżyjcie tylko w dni niepłodne a nie będziesz obawiać się wpadki. Fazy cyklu możesz sobie wyznaczyć testerem np Afrodytą na ślinę.

Gość gość
jak okres ci się spóźnia i nie jesteś w ciąży to znaczy sie że ci się owulacja musiała przesunąć. Test najlepiej zrobić przynajmniej 14 dni po stosunku i już powinien wykazać i powtórzyć dla pewności jeszcze po tygodniu jak okres nie przychodzi.

Gość gość
Wyjdź z domu, idz do apteki i kup test ciążowy. Wroc do domu i...wiadomo co dalej. Jeśli test będzie pozytywny...to już wiesz, co oznacza

Gość gość
14 dni po stosunku lub od dnia, w którym powinna wystapic miesiączka. skoro jest juz 10 dni po terminie spodziewanej miesiączki to nie ma na co czekac, tylko...siusiać ;)

Gość gość
za naukę się weź!później będziesz narzekała, bezmózgowie istne pieprzyć się masz czas

Gość gość
toż to normalny temat. Po co ta nienawiść? Jestem dorosłą osobą, wiem co robie. Anonimku :)

Gość gość
Aha.. Lekarz stwierdził, że mam nadżerkę i pewnie przez to sie spóźnia. Pozdrawiam.

Gość gość
"dodam, że mam 18 lat i nie jestem gotowa na dziecko. " i to jest dorosłość?? weź Ty się zastanów dziewczynko, jak się nie chce mieć dziecka, to się zabezpiecza, a nie potem głupio miauczy na kafe!!!

Gość gość
napisałam wyraźnie, że się ZABEZPIECZALIŚMY. Czytanie ze zrozumieniem nie boli :)

Gość gość
"Boję się, że jednak coś sprawiło i jestem w ciąży.." buhahahaha tak cudowne niepokalane poczęcie w takim razie;) będziesz mamusią, cieszysz się?:D gratulacje! weź się za naukę lepiej, a nie za sex;p