Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny zgodzicie się ze mną że kobiety zdradzają i nie szanują

Polecane posty

Gość gość

instytucji małżeństwa tak samo jak mężczyźni. Że jest w nich tyle samo egoizmu i podłości co w mężczyznach? Wiadomo już dzięki badaniom społecznym że zdradzają na potęgę w takim samym stopniu co panowie.

Gość gość
Przecież żadna kobieta nie przyzna że cokolwiek źle robi.

Gość gość
na szacunek trzeba sobie ZAPRACOWAC 🖐️

Gość gość
instytucji jako takiej być może nie ale znam takich, którzy siebie wzajemnie szanują

Gość gość
kobiety nie zdradzają tylko przeżywają przygodę z winy mężczyzny!

Po co zdradzać swojego faceta? Jak z kimś jestem to nie dla zabawy a jakbym go nie kochała to bym z nim nie była proste. A jeżeli kocham to nie ma czegoś takiego jak zdrada. Nie toleruje tego!!! Nigdy w życiu nie zdradziłam swojego faceta ,który sam mnie zdradził więc już z nim nie jestem. Jeśli ktoś preferuje k*restwo to niech nie wchodzi w związek i nie niszczy życia porządnym ludziom. Tyle w tym temacie.

Gość gość
Kobiety zdradzają szczególnie jak mąż nie patrzy

Gość gość
jeśli coś w ziąsku jest nie tak to napewno prędzej czy puzniej do tego dojdzie musi być nieszczęśliwa więc czyja to wina

Gość gość
Kobieta ma prawo zdradzać bo jest kobietą natomiast mężczyzna musi być wierny

Gość gość
kobieta i męszczyzna mają take samo prawo niema winy bez przyczyny ja jestem 16lat razem nie zdradziłam ale czasami siedze obo i wydaje mi się że to obcy człowiek

Gość gość
kobiety, inaczej niż mężczyźni, nie mają wrodzonego poczucia przyzwoitości i nie panują nad popędami, podobnie jak zwierzęta. Nie należy robić kobietom z tego powodu zarzutów, ponieważ osiągnęły one o wiele niższy poziom rozwoju intelektualnego niż mężczyźni.

Gość blondass86
to jest tak jak z kotami i psami jak kto coś nawiwija, to ma to generalnie w d***e, nie przejmuje się a pies widać, że załuje, że skula ogon

Gość gość
gość kobiety, inaczej niż mężczyźni, nie mają wrodzonego poczucia przyzwoitości i nie panują nad popędami, podobnie jak zwierzęta. Nie należy robić kobietom z tego powodu zarzutów, ponieważ osiągnęły one o wiele niższy poziom rozwoju intelektualnego niż mężczyźni. x Po części się zgadzam. Kobiety nie są uczłowieczone stąd nazywanie zdrady przygodą z winy faceta, gadanie "taki mi się trafił", brak odpowiedzialności za swoje czyny i wybory itp.