Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirigla

ex pare razy dzwoni i sms wysyla

Polecane posty

Gość mirigla

Od kiedy moj obecny za granica pracuje to moj ex pare razy dziennie dzwoni i sms przysyla,a juz dwa lata nie jestesmy z soba,nawet nie wiem od kogo ma moj numer tel. nie wiem co zrobic w tej sytuacji koniecznie chce sie ze mna spotkac-tylko nie wiem po co. dziewczyny czy byla ktoras z was w podobnej sytuacji. musze sie przyznac ze troche mam ochote z nim sie spotkac,ale od obecnego nie mam zamiaru odchodzic

Gość mirigla
ja od niego odeszlam bo stracil prace i sie zdenerwowalam

Gość gość
Jak zadzwoni to sie go zapytaj o co mu chodzi

Gość gość
Idiotka Eluana juz udziela rad i zgrywa wszechwiedzaca:D

Gość gość
mirigla--a co stoi na przeskodzie ze nie chcesz sie z nim spotkac

Gość gość
nie spotykaj się z nim dla jego dobra, skoro go rzuciłaś tylko z tego powodu ze stracił pracę, to lepiej będzie dla niego jak zapomni o takiej suce jak ty. Jak stracił pracę to powinnaś go wesprzeć a nie zostawiać.

Gość mirigla
ale on jak stracil prace to zaczal pic dopiero jak odeszlam to sie zmienil przestal pic i znalazl prace i teraz nic nie pije i nikogo niema tylko jak mowil teskni za mna

Po co się chce spotkac, to chyba wiesz. O reszcie zdecyduj sama.

Gość gość
Dlatego powinnaś go wspierać w tak trudnym momencie, porozmawiać, przytulić, wytłumaczyć że alkohol to nie jest rozwiązanie... ale po co? Przecież facet który nie zarabia to nie facet, nam nie potrzeba okazywać uczuć, nie trzeba nas wspierać, jesteśmy tylko po to aby spełniać wasze kobiece zachcianki a jak nie będziemy w stanie, to na śmietnik. Tak postępuje 90% kobiet, dużo oczekujecie a nic nie dajecie w zamian... na szczęście ja po kilku porażkach, poznałem dziewczynę która jest w tych pozostałych 10% i wiem że wreszcie jest ktoś kto zawsze będzie przy mnie.

Gość mirigla
Eluana--ja przypuszczam po co chce sie spotkac,bo momentalnie jest sam, a moj chlopak jest za granica,to wszystko pasuje bo ja tez bym sie do niego przytulila,ale boje sie bo moze to nie skonczyc sie na jednym razie

Gość gość
Ale te baby sa durne. Po co sie z kims wiazesz skoro co chwila cie swedzi pewna czesc ciala ? Facet za granica zarabia na chleb, a jego kobieta tylko mysli zeby dac innemu i szuka w necie takich co usprawiedliwia jej czyny.

Gość mirigla
znow dzisiaj zadzwonil i dwa semesy mi przyslal koniecznie chce sie ze mna spotkac

Gość gość
d****a

Gość mirigla
jak jeszcze raz zadzwoni to chyba mu nie odmowie i pojde na ta kawe zobacze co on chce

Gość gość
i co exs juz nie dzwoni