Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polacy to ścierwwo

Wstyd mi za ludzi którzy pracują za 1500

Polecane posty

Gość Polacy to ścierwwo

Dziwne że takim ludziom nie wstyd. Zero ambicji. W dodatku niszczą rynek pracy.

Gość gość
wstyd to miec taki mały móżdzek jak ty autorze

Gość Polacy to ścierwwo
Szare mydło już się odezwało :classic_cool: wracaj na stanowisko pracy

Gość gość
Kiedys provo trzymaln jakis poziom,ale teraz to dno.Ty jestes tego dowodem.

Gość gość
to wg ciebie lepiej nie pracować, nie mieć nic, biadolić, że ciężko niż mieć te 1500 ? nigdy nie zrozumiem takiego toku rozumowania ... tu, gdzie mieszkam, taka wypłata (na rękę) to całkiem, całkiem wg wielu osób i te osoby przyjęłyby pracę za tyle z pocałowaniem w rękę, bo teraz mają najniższą krajową ... takie czasy, ale nigdy nie zrozumiem nagonki, że ludzie sami się poniżają ... żeby coś w kraju się zmieniło, to wszyscy zarabiający poniżej 1500 zł netto powinni jak jeden mąż odmówić pracy, ale to wszyscy, zmuszając Państwo do tego, aby pracodawcom dopłacało do każdego pracownika, by ten zarabiał godnie. \ oczywiście, że to bajka ... ludzie chcą pracę za jakiekolwiek pieniądze, za które marnie przeżyją każdy kolejny nędzny miesiąc życia ... Polska

Gość gość
no i pudło kretynie bo nie pracuje w ogóle :D ale cenie ludzi którzy pracują i zarabiaja 1500 zł, tyle zarabia połowa ludzi w tym kraju

Gość gość
człowieku. masz do wyboru pracować za 1500zł i zdobywać doświadczenie itp i nie pracować wcale, bo masz wygórowane ambicje finansowe, a przez co nigdy nie bedziesz miec pracy, bo nie masz doświadczenia. poza tym to nie psucie rynku pracy, tyko smutna szara rzeczywistość.

Gość gość
a co ty POLAKU robisz o tej porze na kafe? Powinienies rypac na te swoje 2000, a nie innym tylki zawracac. A swoja droga w nowym newsweeku jest art o Polakach 19-34 lat. Podobno co drugi nie ma mracy. Zaczyna sie w ten sposob. jezeli masz od 19 do 30 lat i mieszkasz jeszcze w polsce to albo jestes frajerem, albo masz dzianych rodzicow. To przykre co sie dzieje z tym krajem. Ja mialam szczescie, wyjechalam. I radzie to tym ktorzy maja taka mozliwosc.

Gość gość
Za mniej sie chlopczyku tyra .szanoj tych k***sow co taki z***bisy pieniadz placom mondralo.

Gość Polacy to ścierwwo
A potem ci z rządu się cieszą że polaczki urodzeni niewolnicy robią na nich całe marne życie. Albo tacy jak mój wuj cieszy się, że przyjdzie takie mydło i będzie na niego pracować za tysiąc dwieście i jeszcze się taki robolek cieszy, tylko nie wiem z czego. Biali murzyni europy nie lepiej wyjechać za ta granicę niż dać się poniżać i jeszcze niszczyć perspektywy przyszłych pokoleń?

Gość gość
autorze wiem ze to bardzo przykre ze nikt cie nie chce do pracy i marzysz zeby miec te 1500 zł ale idz te frustracje wylewaj gdzie indziej :D

Gość gość
Haha :D Każdy Polak powinien zarabiać powyżej średniej krajowej :P

Gość Polacy to ścierwwo
Pocieszaj się że można zazdrościć pracy za najniższa polska, takiej z której kupisz malucha żeby podjechac do biedronki w celu cotygodniowego zakupu trucizny, która wychoduje w tobie nowotwór. Serio aż tak źle w tym kraju?:-D

Gość Polacy to ścierwwo
Byłam kiedyś w odwiedziny u takiej rodziny co robią za 1500~ nie dość że nie było o czym z nimi gadać to niestety zostaliśmy u nich na kolację w domu wymiotowałam nie wiedziałam że żarcie z tych marketów jest aż tak straszne! Czułam jakbym zapraszała do swojego organizmu nowotor :O a oni to żrą na codzienn pół polski tak robi bo większość w naszym kraju to takie pazie za 2tys. :O a potem przepelnione hospicja

Gość gość
a ty co i gdzie żresz? ty nie bedziesz mieć nowotworu? bo co? bo jestes lepszy? wez sie schowaj!

Gość gość
To załóź firmę i ich zatrudnij za >1500 zł,skoro tak Cię to razi. Ludzie na pewno będą ci wdzięczni.