Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym zdaniem 18 19 stopni to dobra temperatura w domu teraz w zimie

Polecane posty

Gość gość
a dlaczego nie? dobrze się śpi... w zimie i jak są mrozy, to w moim pokoju mimo ogrzewania mam 5 stopni i żyję...

Gość gość
dobra,a co?

Gość gość
ile masz stopni? :O 5? to gdzie ty mieszkasz w stajni?

Gość gość
dla mnie zimno.

Gość gość
dla mnie za zimno. 21 stopni około to dobra temperatura. poza tym jak człowiek przychodzi zziebnięty to potrzebuje sie rozgrzac

Gość gość
my mamy caly czas nastawione na 19C jest w sam raz wiadomo, ze jak sie czlowiek nie rusza to robi sie zimnawo ale nawet przy 21 po 2-3h bez ruchu, praca na kompie/ogladanie filmu czlowiek troche zmarznie

Gość gość
mieszkam w starym budynku jednorodzinnym, w całym domu jest bardzo ciepło, tylko mój pokój jest taką lodówką, ze czasem jest tylko 5 stopni, ale da się żyć, za to w letnie upały lepszego schronienia przed gorącem nie ma ;-)

Gość gość
Całą zimę mam nie więcej niż 19 stopni i nie pamiętam, co to choroba typu przeziębienie-grypa

Gość taka sobie zmarznieta
Ja w wynajetym domu mam 15 stopni choc palone jest od rana do wieczora(my sami oczywiscie palimy bo wlasciciel mieszka gdzie indziej).Jest strasznie zimno.Spimy w cieplych dresach pod 2 kołdrami.Skarzylismy sie wlascicielowi ale ten tylko stwierdzil,ze jak sie nam nie podoba to mozemy nie wynajmowac.Gdzie ja teraz w srodku zimy bede sie przeprowadzac.

Gość poli30
jak dla mnie za zimno

Gość gość
ja mieszkam w starej kamienicy.Latem super,chlodno.Zima..Coz..w nocy /gdy sa potezne mrozy/ spada do 16stopni.Gdy w dzien sprzatam,gotuje,to tez mi wiele nie potrzeba.A tak normalnie to mam wlasnie ok.18stopni.Jestem z "zimnego wychowu".Uwielbiam chlodek gdy ide spac,a gdy odwiedzam kogos,kto ma temperature np.21,to na policzkach zaraz pojawij sie burak,gorzej mi sie oddycha.W sklepach tez sie mecze.Personel w krotkim rekawku,ja puchowa kurtka i prawie zawal heh.Ale wiekszosc musi miec w domu saune.Byl tu multum topicow,w ktorych ktos tam narzekal we wrzesniu,ze tak marznie,a np.wlasciciel mieszkania nie grzeje.Jak Tobie pasi,to ok.