Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zadużomyśląca

kobiety bi tak czy nie

Polecane posty

Tak - jestem bi, tak - chcę uprawiać seks z kobietą, tak - boli mnie to, że kiedy chcę się z którąś z Was spotkać, a nie pisać milionowe to okazujecie się napalonymi facetami, tak – chciałabym się wreszcie spotkać z kobietą i spełnić swoje i jej marzenia i potrzeby, nie – nie rozumiem dlaczego niemoralne jest spotkanie się kobietą u siebie w mieszkaniu, wypicie lampki wina, zjedzenie dobrej kolacji i uprawianie seksu którego od siebie oczekujemy, nie – nie rozumiem dlaczego tak wiele jest nas dookoła i dlaczego żadna nic z tym nie robi, nie – nie rozumiem dlaczego seks dwóch kobiet bi musi się opierać na stałym związku, a nie na przyjaźni, nie – nie rozumiem, dlaczego nie potrafimy sobie nawzajem zapewnić dyskrecji. Przepraszam, nie to nie jest wyrzut, to po chęć zrozumienia tego, dlaczego my kobiety uważamy nasze potrzeby seksualne za coś drugiej kategorii, nie warte poruszania tematu bądź zbyt kontrowersyjne jak na forum publiczne. Nauczmy się sobie dawać radość i spełnienie, proszę. Spotykajmy się z sobą i chodźmy do łóżka, rozumiem tą hermetyczność, ale ona do niczego nas nie zaprowadzi.

Gość ewa244
To nieprawda, że tyle kobiet jest bi. Owszem, one czasami mówią o tym, albo po pijaku pocałują się z koleżanką, ale głównie żeby pobudzić męską uwagę, albo z ciekawości. Gdy przychodzi co do czego, są niezainteresowane, bo wolą facetów. Prawdziwych biseksualistek jest bardzo mało. To już więcej jest facetów którzy np. za dawnych czasów trzepali sobie z kolegą. xxx Ja mam za sobą jedno doświadczenie z kobietą, została u mnie na noc. Zrobiłam to z ciekawości. Było średnio. Podniecają mnie jednak tylko faceci.

ewa244 nie twierdzę, że zdecydowaną większość ludzkiej populacji na globie wypełnieją kobiety bi czy les, to po pierwsze, po drugie - mój post nie dotyczy ludzi którzy robią coś pod "publiczkę" tylko szczerze poszukują swoich dróg. A Tobie gratuluję zdeklarowania swojej orientacji - to jeden z elementów życiowej harmonii.

Gość Sodoma i Głodomora
Wybacz bezpośredniość od progu: ładne masz cycki?

Gość niuniunio
Bo w naszym kraju to wyuzdane... Ja również bardzo bym chciała kochać się z kobietą, a nie mam takiej. Boję się o tym powiedzieć głośno, bo mam faceta. Chciałabym zaprosić kobietę do łóżka z moim facetem, ale nie mam jak. W realu boję się odrzucenia, a w internecie większość to zboki.

Gość gość
.a slyszalas cos o Bogu-moze?A wiesz ze uprawianie seksu w obrebie wlasnej plci jest grzechem grozacym potepieniem?Pisze to zupelnie powaznie-smiertelnie powaznie i nie obchodza mnie slowa ktorymi jak jestem pewien zaraz obrzuca mnie tutaj ludzie grzeszni majacy problem z relacja ze Stworca.To co napisalem jest napisane kilka razy w Biblii.Jezeli ktos ma watpliwosci to niech sie wysili.Jezeli zalezy mu na Prawdzie.

Gość gość
gość 12.45 racja !

Gość gość
"""niuniunio Bo w naszym kraju to wyuzdane..."""w kazdym kraju jest to wlasnie tak okreslane.To jedynie media opanowane tak jak rzady w europie przez lewactwo i co zrozumiale-ustawodawcy-usiluja wmowic spoleczenstwu ze jest inaczej.Mieszkalem przez 6 lat w kraju uchodzacym za"postepowy"wedlug was.Powiem wam ze ku mojemu zdziwieniu-Holendrzy podpici maja identyczne zdanie na ten temat jak Polacy.Teraz mieszkam w innym kraju i jest tak samo.Wam sie wydaje ze to Polska jest jakas "zacofana".Nie chcieli byscie widziec co sie dzieje w Szwecji-na przyklad.Jak bardzo chory jest ten kraj walsnie z powodu zboczen.W Szwecji u wladzy juz od lat jest jedna partia.Usiluje ona znidzczyc wszelka opozycje a najwazniejsza i najsilniejsza opozycja jest...rodzina.Poczytajcie sobie o tych sprawach w mediach niezaleznych a nie w lewackich.Ja mam tam rodzine i powiem wam ze jest to tragedia.Jezeli Szwedzi nie przeprowadza rewolucji w celu odsuniecia tej partii od wladzy to ten kraj po prostu zginie smiercia samobojcza.

Gość niuniunio
Czyli mam rozumieć, że w każdym kraju jest ch*jnia? Więc skąd te wszystkie o temperamentach mieszkańców różnych krajów? My mieszkamy w Polsce i wiemy jak jest tutaj

Gość iiiiiiidddddddd
zadużomyśląca poznajmy się- moze się poznamy- 27 lat,bi, z pomorza

Gość gość
Ja z chęcia zaproszę kobietkę bi do mojego łóżka - oczywiście będzie tam tez mój partner. Mam na mysli raczej trójkącik:) Czy jest jakas chętna?:)

Gość tak chce
dla mnie to idealny uklad jako mezatka nigdy bym nie myslala o stalym zwiazku z kobieta, ale spotkanie sie raz na jakis czas na czule pieszczoty z kobieta to cos dla mnie. problemem jest, ze piszac tu na forum jestesmy rozsiane po calej Polsce jak nie swiecie i ciezko jest sie spotkac.