Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroacja

Czy Chorwacja jest droga

Polecane posty

Gość kroacja

Czy Chorwacja jest droga? Bo chcielibyśmy się wybrac samochodem na 2 tygodne w lipcu i usłyszłam że w Chorwacji jest bardzo drogo. A mnie się zawsze wydawalo, ze tam jest właśnie odwrotnie - że ceny są np. takie bulgarskie. Był ktoś ostatnio na wąłsną ręke w CRO?

Gość gość
drozej jak w Niemczech bylem juz kilka razy i jak najbardziej potwierdzam drogo porownywalnie ja we Wloszech

Gość kapśta
Ceny wyższe niż w Bułgarii, ale ogólnie to bzdura, że drogo :) Hotele, obiady na poziomie przeciętnie zarabiajacej rodziny.

Gość gość
Zależy jakie standardy sobie cenisz

Gość gość
nie porownujmy Chorwacji do Bulgarii ej noooo Chorwacja jest droga robiac zwyczajne zakupy w sklepie mozesz sie zdziwic ;)

Gość kroacja
Hmmm... to ja nie wiem, dlaczego wydawało mi się, ze jest tanio

Gość gość
Tak ja bylam. Jechalam z Niemiec wyszlo mnie to i meza 700 euro razem. Tzn. Bylismy 10 dni. Nie licząc winet jak dobrze pamietam. Ale mieszkalismy w Makatskiej. Pojechalismy na Dubrownik. Pojechalismy sv Jura pojechalismy na plitwickie jeziora i na wodospady Krka. Takze zesmy zwiedzali. Sniadanie w wlasnym zakresie i obiadokolacja zalezy gdzie bylismy. A tak jakies male zakupy picie cos slodkiego.

Gość gość
Chorwacja jest droga. Jeśli jednak chcesz odpocząć w "tych rejonach" polecam Neum w Bośni i Hercegowinie. To samo wybrzeże, Chorwacja rzut beretem(Dubrownik w pobliżu, słynne wodospady), no i ceny...jak marzenie. Taniocha aż miło...:)

Drożej niż w Bułgarii. Zależy o jaki standart ci chodzi oraz jaką miejscowość. W niektórych marketach ceny podobne są jak w naszych sklepach. Ceny w knajpkach podobne jak nad naszym morzem.

Gość gość
Drożej niż w Bułgarii ale sporo taniej niż w Polsce. Fajnie tam jest. Jak jedziecie samochodem to do Czarnogóry jedzcie, tam jeszcze fajniej. :)

Gość Anita ta lepsza
Jest coś takiego jak google... ale przecież ty wolisz pisać te swoje wypociny na kafe...