Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze was napiszcie co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość gość
jakbyś sie czuła gdyby twój mąż tak obgadywał twoją rodzinę, matkę, ciotkę, wywlekał wasze brudy i przeszłość???? zachowujesz się skandalicznie i widzę że wcale nei chcesz niczego naprawić w waszym zyciu a tylko dalej niszczyć. Kobieto ogarnij się! będziesz matką!

Gość gość
zachowujesz się jak jakaś małolata. zero dojrzałości, mądrości życiowej, jesteś zaślepiona plotkami i nienawiścią.

Gość gość
Ja gardze ludzmi ktorzy stosowali jakiekolwiek forme przemocy wobec WLASNEGO dziecka.Dobro mojego meza mojej rodziny jest najwazniejsze.Tesciowa nie liczy sie dla nas,dla jej syna.

Gość gość
a oni pewnie gardzą Tobą więc żyjcie sobie w tej nienawiści szkoda tylko że taką przyszłość fundujesz swojemu dziecku. Też kazesz mu babcię nienawidzić bo robiła krzywdę tatusiowi (w twoim mniemaniu)

Gość gość
dobro twojego męża? swoją postawą na pewno nie troszczysz sie o jego dobro. wręcz przeciwnie, podsycasz ten konflikt.

Gość gość
teściowa nakłamała na ciebie??? po tym co piszesz to raczej wątpliwe. Straszny masz charakter! NIby masz żal że twój mąż miał ciężkie dzieciństwo, teściowa niedobra ale pól roku mieszkać pod jej dachem to ci nie przeszkadzało? A co twoja mamusia was nie wzięła.... skoro taka dobra???

Gość gość
to ze ciocia chciala utrzymywac kontakt to nie znaczy ze chciala wysluchiwac twoich zalow na jej rodzine czyli twoich tesciow, ona tylko chciala wiedziec jak wam sie uklada a ty odrazu jakies tam zale wycigasz a po drugie jak nie utrzymujecie kontaktu to po co o ciazy piszesz na nk do rodziny meza?po jakis kuzynkach itp. byle tylko by tescie sie dowiedzieli, pewnie o to ci chodzilo.

Gość gość
Cóż skoro tylko chciałaś żeby teściowa źle się poczuła tzn. że w rzeczywistości chodziło ci tylko o odwet za krzywdę a nie za nawiązanie pozytywnego kontaktu z nimi. A skoro tak to cel został chyba osiągnięty. A więc temat zakończony.

Gość gość
nie jestem autorką tematu ale moją uwagę zwróciły posty z nickiem "ale jestes glupia". Zarzucasz autorce brak kultury, ale niestety ty sama masz jej chyba jeszcze mniej. Co to za słownictwo ??? Żeby wymagać czegoś od drugiego trzeba wpierw wymagać od siebie

Gość gość
no założyła już o tym samym temat, jakiś tydz. temu chyba. nawiedzona. c*****o się zachowałaś, przyjmij do wiadomości, że nie masz klasy i nie zakładaj TRZECI RAZ WĄTKU O TYM SAMYM!!!

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Glupia sytuacja, nie zazdroszcze tesciowej, tak czy siak powinna byla napisac gratuluje nie wazne jakim sposobem dowiedziala sie o ciazy.Brak starej babie oglady i klasy.

Gość gość
a la la przyszłąś sie pozalić?

Gość gość
Od tego jest forum nie?

Jakiej reakcji się spodziewałaś? Ciotka żałuje swej pochopnej deklaracji:D Postanowiła trzymać się z dala od Ciebie, pierwsze co zrobiłaś to obrobiłaś d**ę rodzinie męża:D Jesteś do tego stopnia prymitywna, że w ogóle nie widzisz w swoim postępowaniu nietaktu. Ośmieszyłaś się i potwierdziłaś, że zła opinia teściów o Tobie jest uzasadniona.

Gość gość
Jezeli ktos mi zadaje szczegolowe pytania takie jak: gdzie mieszkamy? Pracujemy?jak sobie damy rade z dzieckiem bo to przeciez wydatek jest itd takie pyt.zeby wywiedziec sie I sprawdzic.ja od ze odkad tutaj jestesmy zawsze bylismy skazani na siebie,Dorabialismy sie od podstaw wszystkiego pracujac dziennie po 12godz.na zycie I odkladalismy na studia.Swoimi b dobrymi ocenami uzyskalismy stypendia co pozwolilo nam zaoszczedzic pieniadze.moi rodzice byli I sa dla nas wsparciem, nikt inny.Jestesmy zadowoleni z tego co mamy i przedewszystkim dumni.NIE WIEM CO W TYM JEST TAKIEGO ZLEGO? No nie klamalam ze tesciowa jest zlotem I do rany przyloz??? Nie bede ubarwiala czegos co jest nie prawda przeciez.A ta ciotka tez przeciez nie napisze mi " przykro mi za to ze byliscie sami ze wszystkim I ze nie mogliscie tam na nikogo liczyc" bo to jest zdrada jej perfect rodziny!

Gość gość
Pozatym te pytania smierdzialy mi z "polecenia tesciowej".Jestem tego prawie pewna na 99%syn nie utrzymuje kontaktu to proboje sie wywiedziec u innych.Smieszne to wszystko jest bo jednemu synalkowi zaplacila za studia, Dom itd a drugiemu nic I jeszcze ma czelnosc sie pytac jak nam sie powodzi?A JAKA SIE POWODZIC SKORO NIE POMOGLAS MU? Jest tak jak jest.

Gość gość
Jesteś głupia, prymitywna , zajadła , zazdrosna i chcwia, gorszej mieszanki u kobiet nie ma, jest jeszcze tylko kurest*** i już jest dno dna.

Gość gość
Mniemam ze to wyzej napisal do mnie jakis cymbal bez wyksztalcenia bo normalna i na poziomie osoba TAK NIE PISZE do obcych!!!

Gość gość
co za dziecinada autorko w co ty sie bawisz? piszesz ze masz 30 lat? dorosła kobieta takimi bzdurami się zajmuje? chyba masz nudne zycie? zyj sobie spokojnie z mezem ,dzieckiem po co wywlekasz jakies brudy rodzinne? komu to ma słuzyc? no brak komentarza naprawde

Gość gość
Heh a mnie sie wydaje ze atakuje mnie jedna a ta sama parszywa osobka good luck looser!

Gość gość
Obgadujesz teściów do swojej rodziny, nie informujesz teściów o ciąży a ich rodzinę tylko na portalu i czego ty oczekujesz? Że będą cię nosić na rękach tylko dlatego że jesteś w ciąży? Ok, rozumiem, że złe stosunki nie są waszą winą (jak mówisz), ale zastanów się czego ty byś właściwie chciała od tych ludzi? Bo jak chcesz poprawienia stosunków to nie mścij się na teściach i nie wylatuj z pretensjami do ich rodziny...

Gość gość
Ale tamta rodzina tez nie zachowala sie ok,jedna z ciotek ja zablokowala druga zignorowala mogly chociaz napisac gratuluje ile to by ich kosztowo? Kochac autorke nie musza przeciez.obce zupelnie osoby sobie gratuluja.

Gość gość
Dokladnie!

Gość gość
Nie przejmuj sie to Jakies prostackie chamy zeby nie pogratulowac ciazy.0