Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy dobranie stanika

Polecane posty

Gość gość

Witam mam maly problem schudlam i chcem wymienic biustonosze w biuscie mam 88cm a pod 74 wychodzi 75 A z kalkulatora a ja zakupilam 75 B i sie w nim nie mieszcze znaczy ciasny jest i cycki troszke wychodza, to jak A ma byc dobry przed nosilam 80B

Gość gość
dlaczego nie pójdziesz do salonu z brafitterką? :O

Gość gość
Bo u mnie nie ma takiego sklepu :(

Gość gość
nie wierzę, teraz prawie każdy salon z bielizną ma brafitterkę, popytaj w najbliższym centrum handlowym.

Gość gość
A na mnie rozmiaru nie ma, bo mam teraz 90C, trzeba mi trochę większy, a większe są już tylko D i dupa..przecież D jest ogromny

Gość gość
U mnie nie ma centrum handlowego, w co nie wierzysz? ze nie ma miast malych w Polsce ?

Gość gość
D jest ogromny? Kobitki, gdzie wy się uchowałyście? Ja noszę rozmiar 70E, a mam średniego rozmiaru biust....

Gość gość
To jak nosisz 70 E to ile masz w biuscie ?

Gość gość
Tzn zależy gdzie Wy kupujecie bieliznę, bo ja na targu..nie w sklepach z bielizną markową, bo mnie na to nie stać,,a jestem w ciąży, piersi mi rosną, a rozmiaru nie ma

Gość gość
ja teraz nosze 70ff lub 65g. kiedys myslalam ze mam 75d :P ale zadbalam o swoje piersi i nie kupuje wiecej na targu. pod biustem mam 71, w biuscie 100

Gość gość
Mam 94 cm w biuście. Mnie też nie stać na nie wiadomo jak drogą bieliznę, od paru lat kupuje w esotiqu, na promocji można naprawdę dobrej jakości stanik kupić np. za 40 zł.

Gość gość
Doszłam chyba muszę przymiezyc najwyze,j wychodzi przy moich wymiarach 70C, a nie jak kalkulator 75A

Gość gość
Musisz przymierzać, przymierzać i jeszcze raz przymierzać! Ja ostatnio kupiłam sobie (za radą mamy ;-/) 75C i oczywiście zapięcie podjeżdża mi ponad łopatki, ehh. Teraz zastanawiam się nad 70E. Moje wymiary 93cm w cyckach, 77cm pod. Z 70DD mi piersi wypływały z miseczek.

Gość gość
Jak kupisz na targu 70b to faktycznie będzie mniejszy niż 75a. D to wielka miska? Mam 70f i piersi nie są duże.

Gość gość
Dokładnie, ja mam 75DD a biust właściwie duży nie jest, no może nie mały ale nic specjalnego... duży to ma moja siostra która nosi I albo J ;) Autorko, znajdź konkretny sklep i tam dobieraj, tzn. internetowy nawet, ale każdy ma swoje rozmiarówki jednak. Polecam Ewę MIchalak i Dalię. Jak napiszesz jakie masz wymiary i wyślesz mailem to też powinni doradzić.

Gość gość
Pamiętaj jak będziesz mierzyć, że zanim zapniesz stanik z tyłu musisz się lekko pochylić do przodu i "zebrać" cały biust, nawet tak jakby z boków i pleców :) Dobrze dobrany stanik w każdym miejscu jest dopasowany, a przy podnoszeniu rąk nie zmienia położenia.

Gość gość
Dzięki własnie znalazlam ta strone Ewy pozdrawiam.