Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Tak wygląda tolerancja według lewaków

Polecane posty

Gość BSA

Dlatego ja stosuję taką samą a nawet większą "tolerancję" wobec kolorowych, lewaków , zboczeńców itp :D www.youtube.com/watch?v=gp2GgUHV3DI

Gość gość
nie wchodzic, znowu spam

staszek spod monopolowego-Weź psychotropy, bo widzę że masz h*jowy nastrój :O

gość-Co lewaku, prawda boli? Ten film pokazuje do czego prowadzi tolerancja wobec pedałów.

Gość gość
''Ten film pokazuje do czego prowadzi tolerancja wobec pedałów.'' Co w porownaniu z tym, co kosciol wyrabial w przeszlosci i tak jest fraszka.

gość- A co mnie k***a średniowieczny kościół obchodzi czy nawet obecny, nie jestem katolikiem, tylko Aryjczykiem. Ale atak na ludzi, którzy stoją przed kościołem i się modlą, jest metodą komunistyczną. Teraz mam nadzieję że po obejrzeniu tego filmu, już nikt obojętnie obok lewaków nie przejdzie. U mnie na wsi nikt by się nie odważył przyznać do tego że jest pedałem albo lewakiem i tak ma być, lewacy mają się bać.

Gość gość
Faceci atakowani przez kobiety!

Gość gość
BSA - na wsi za to bycie pedofilem to duma, patrz polski lud broniący abp Michalika, Wesołowskiego i reszty dewiantow :classic_cool: ''Niektóre dzieci same pragną kontaktu z dorosłymi'' :D

gość-Fakt że facec**p***y, no ale to nie powód żeby na nich pluć, malować spryem itp. Jeszcze 30 lat temu, to weterani Waffen SS żądzili w Argentynie i takiego syfu tam nie było. Weterani Waffen SS wymarli i już naród sobie poradzić z zboiczeńcami nie umie, tak samo było w Niemczech.

Gość gość wu
BSA mam pytanie: Kto to jest LEWAK? Podaj definicję albo chociaż pół definicji.

gość- Bo taka jest lewicowość, w prawicy to takiego pedofila by powieszoni, a w lewactwie skoro nawet morderców się nie wiesza, to logiczne że pedofilów się nie tyka. Dlatego dziś pedofile chcą w szkołach uczyć dzieci ideologi "gender", pytanie, czemu nikt do pedofilów nie strzela? Przecież każdy pedał ma skłonnośc***edofilskie, więc jakim cudem władza ich nie tępi? Lewactwo nas zniszczy.

gość wu-Lewak to każdy, kto nie szanuje wartości narodowych, takich jak wolność, suwerenność, honor i naturalny porządek rzeczy, czyli wolny rynek itp. Kim są ludzie, co chcą aby nierobą dawać za darmo pieniądze od ludzi pracy, kim są ludzie, co chcą zboczenia legalizować, kim są ludzie, co chcą zniszczyć rodziną kulturę, tradycję itp. Kim są ludzie co nie szanują tego, za co walczyli i ginęli ich przodkowie?

Gość wwrrr
Czy kazda lesbijka tez ma sklonnosc***edofilskie? :D:D:D

Gość gość
bsa przeciez ty sam jestes lewakiem, zwyrodnialcem, psychicznym, zboczencem, podladaczem, zoofilem

Gość wwrrr
''Kim są ludzie co nie szanują tego, za co walczyli i ginęli ich przodkowie?'' Ludzmi myslacymi. To, ze ktos kiedys myslal, ze cos jest taaaakie wazne, wcale niekoniecznie znaczy, ze to naprawde jest wazne. ;)

Gość gość wu
Dziękuję.

wwrrr-Taaa, szczególnie polki myślą nowocześnie i dlatego się wiążą z arabami i murzynami a potem płaczą, że o ilośc**prostytutek już nie wspomnę, do tego masa samotnych matek itp. Rzeczywiście, to jest nowoczesne myślenie lewaków :D

Gość gość
BSA ty masz obsesje na punkcie kobiet, polek i ich zwiazkow z obcokrajowcami id sie leczyc albo skoncz ze soba nie zabieraj powietrza normalnym ludziom

Gość gość
To akurat proste, siostra BSA jest w związku z jakims murzynem a on tu szaleje. To tak jak ''ksiądz'' Oko ma obsesje na punkcie gejów i feministek, serio powiedzenie pod latarnią najciemniej jest prawdziwe, az boje sie pomyslec jakie fantazje ma w/w ksiądz

Gość gość wu
BSA. Czy goście z 18:53 i 55 są przykładami lewaków?