Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiiii

Zdradził mnie z byłą

Polecane posty

Gość blondiiii

Pół roku temu dowiedziałam się o zdradzie. Co prawda był to tylko pocałunek, ale najgorzej zabolało mnie, że z jego byłą co tak ją bluźnił. Co prawda najpierw mówił, że z jakąś dziewczyną, której nie pamięta, a na drugi dzień się przyznał. Było około 8h szczerej rozmowy i wyznał, że coś do niej czuje, ale tylko ja jestem tą jedyną, tylko mnie tak kocha na całym świecie, jestem najważniejsza, beze mnie nie ma siły, żeby żyć i obiecał, że nigdy więcej tego nie zrobi. Łzy mu polecały i po tej całej kłótni postanowiłam wybaczyć. Boli mnie to, że mieszkamy ok 18 km od siebie i obok domu ma garaż do którego przychodzi cała wieś i imprezuje. Jego była jest tam codziennie i nawet siłą próbowałam ją stamtąd, za przeproszeniem wyje;bać, ale przecież nie będę tego robić codziennie. Mieszka z rodzicami i już się nasłuchałam, że tu przychodzić może każdy i nie mam prawa nikogo stąd wyrzucać, bo nie jestem u siebie. Jego pierwszy raz przeżył ze mną i boję się, że zachce kiedyś spróbować z inną. Po tej zdradzie obiecał, że wyprowadzi się do szkoły z internatem do mojego miasta no i słowa dotrzymał. Pozwolę wam ocenić moją sytuację, jak to wygląda z innej perspektywy, bo ja mam mętlik w głowię. Dziękuję

Gość blondiiii
Zapomniałam dodać kilka argumentów. Było ok. 10 takich sytuacji, kiedy pojechał gdzieś na imprezę nie powiadamiając mnie o tym i nawet nie zapytał czy bym nie pojechała z nim. Potrafi strasznie kłamać i zapiera się do ostatniej chwili. Mimo to okazuje mi, że bardzo mnie kocha, ale ja już przestałam rozumieć facetów.

Gość gość
Bycie z drugim czlowiekim, milosc- to powinno dawać radość, szczęście i poczucie bezpieczeństwa, a Ty piszesz o szarpaniu z jego byla, wielogodzinnych rozmowach. Tutaj jest niepewność, nerwy i frustracja. Ja bym się z nim pozegnala.

Gość gość
Bycie z drugim czlowiekim, milosc- to powinno dawać radość, szczęście i poczucie bezpieczeństwa, a Ty piszesz o szarpaniu z jego byla, wielogodzinnych rozmowach. Tutaj jest niepewność, nerwy i frustracja. Ja bym się z nim pozegnala.

Gość gość
Przepraszam,czy to jest gimnazjum?