Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropka_kreska__k

Rozwiązła teściowa

Polecane posty

Gość Kropka_kreska__k

Witam, jestem poruszona, ponieważ mama mojego mężczyzny zachowuje się co najmniej dziwnie. Nie dość, że z synem ma średni kontakt, z rzadka się nim zainteresuje, to jest skupiona tylko na sobie. Moim zdaniem zachowuje się nieodpowiednio- po mieszkaniu rozwiesza swoje półnagie prowokacyjne foty. Kiedy jesteśmy w gościach kocha się ze swoim mężem tak głośno, żeby przypadkiem nikt nie miał wątpliwości. Ubiera się jak gówniara i tak też się zachowuje. Zastanawiam się czy to ze mną jest coś nie tak (jestem nietolerancyjna, niepostępowa), czy z nią? Nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, bo głupio mi się przyznać komukolwiek, że mój kochany ma taką matkę... Nie bardzo potrafię się odnaleźć w tej sytuacji, zazwyczaj jestem skrępowana i na maska zażenowana sytuacją. Zawsze rodzice kojarzyli mi się z odpowiedzialnymi i kulturalnymi ludźmi, szczególnie, że moi są świetni i wizyty u mnie w domu to 100% przeciwieństwo wizyt u niego. U mnie jest luźno i przyjemnie, a u niego jakoś nikt się nie może odnaleźć. Generalnie trudno to zrobić widząc wiszące zdjęcie teściowej z półnagim tyłkiem...

Gość gość
Jak fotki ładne, artystyczne to dlaczego C**przeszkadzają? Tylko należy się cieszyć, że masz taką żywotną nowoczesną teściową. Chciałabyś aby była babulinką zamotaną w chuścinkę, siedzącą pod piecem i robiącą na drutach nikomu nie potrzebne szaliki, albo taką biegającą codziennie do kościoła lub na ploty do kumpelek?

Gość Kropka_kreska__k
Chciałabym, żeby była bardziej rodzicielska. Żeby interesowała się też swoim dzieckiem, a ni tylko swoim tyłkiem. I w dodatku jestem teraz w ciąży i zastanawiam się jak wpłynie na dziecko fakt, że będzie miało taką babcię. Osobiście nie chciałabym oglądać na każdym kroku nagich fot mojej babci..

Gość gość
jak teściowa chce pomagać i się interesuje - to wredna suka i się wpieprza - jak się zajmuje sobą - to wredna suka myśli tylko o sobie! założyłaś rodzinę to się nią zajmij - a od teściowej się odpieprz! to jej życie i niech żyje jak chce!