Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolezanka27lat

zaniepokojenie odchudzaniem

Polecane posty

Gość Kolezanka27lat

Witam serdecznie. W czerwcu zeszlego roku zczęłam odchudzanie. Mam 179 cm wzrostu, 27 lat i ważyłam ok 69 kg. Nei chciałam zrobić sobie krzywdy i radykalnie chudnąć. Postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe już na stałe. Postanowiłam ograniczyć spożywane kalorie do 1200 - 1500 kcal dziennie, licząc je i jedząc regularnie co 3 godziny mały posiłek. Odkąd trzymam się tych zasad czuję się szczęśliwsza i zdrowsza. Powoli z czasem zaczęłam też dostrzegać zmiany "po ubranich" i na wadze. Cieszy mnie,ze zmiana nie nastąpiła g***townie a zdrowe nawyki weszły mi w codzienność. Wcześniej długo potrafiłam chodzić bez jedzenia, wiczorami zajadając braki. Teraz dużo gotuję i czerpię z tego radość. Na dzień dzisiejszy ważę 53 kg i mimo, iż nie głodzę się i nie zmniejszam ilośc****siłków i sposobu jedzenia mam wrażenie,że wciąż chudnę. łapię się na tym,ze codziennie staję na wagę a wszyscy moi bliscy martwią się i ciągle mówią o moim wyglądzie, który wg nich jest niepokojący.Gdy tylkonie spotkam dawno niewidzianych znajomych wszyscy wciąż komentują mój wygląd i szczupłość. Zaczynam się niepokoić czy może nie wpadam w stany przedanorektyczne. Nei chcę zrobić sobie krzywdy, lecz panicznie boję się przytyć i wrócic do stanu sprzed zmiany. Proszę o opinię i rozmowę.Pozdrawiam

Gość Agniesia_343
Gratuluję Tobie. Dobrze, że nowe nawyki żywieniowe weszły Ci w codzienność. Ja też bym tak chciała. Sama jestem w trakcie odchudzania i stosuję dietę 1000-1200 kcal. Trochę trudno mi jest się oprzeć pysznościom, które gotuje moja mama, ale jakoś sobie radzę. Do ryb i mięska dokładam sobie większe porcje surówek. I to jest ok. Staram się na co dzień trochę ćwiczyć - są to różnego rodzaju brzuszki. Do tego wszytskiego postanowiłam włączyć stosowanie tych tabletek wspomagajacych odchudzanie - http://wsad.it/gosc/acai-berry-pure , ponieważ mam do zrzucenia 19 kilogramów. Mam nadzieję, że dam radę.

Gość KarolinkaLinka
Ja zakupiłam na sprawdzone-odchudzanie,pl UltraSlim. od 3 tygodni je stosuje i zrzuciłam już 2,5kg. Chcę podkręcić osiągnięcia więc rozpoczynam ćwiczenia (serie brzuszków, przysiadów no i skakanka) Zakupiony suplement ma na mnie bardzo dobry wpływ. Polecam

Potwierdzam wypowiedz "KarolinkaLinka" ja również stosuje UltraSlim i również zakupiłam go na sprawdzone-odchudzanie. Od rozpoczęcia kuracji minęło miesiąc a ja już zrzuciłam ponad 3kg. Suplement troszkę kosztuje ale jest wart swojej ceny. Nie dajcie się nabrać na tańsze podróby! Wiem z własnego doświadczenia że są gdyż poleciłam UltraSlim koleżance ta chciała zaoszczędzić i kupiła gdzie było taniej efekt brak efektów. Przekonałam ją by kupiła jeszcze raz tam gdzie ja no i proszę pełen sukces waga zaczęła spadać

Gość gość
Temat stary ale co tam. Co to za zdrowe nawyki jak człowiek zjada tylko 1000- 1200 kcl? Jeszcze rozumiem gdy pragnie schudnąć, ale teraz to do tych swoich zdrowych nawyków dorzuć kcl tak żeby było przynajmniej z 1800 - przynajmniej.

Gość gość
Moim zdaniem Twoj sposób odżywiania jest modelowy i nie masz się czym martwić.Anoreksja to z definicji jadłoWSTRĘT.Może tylko stopniowo dąży raczej do pułapu 1500-1800kcal,bo na razie jesz tyle żeby właśnie chudnąć a nie utrzymywać wagę.

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

1. Jajka -To produkt, który zapewni Ci bardzo dużo białka. Jednak jeśli masz problemy ze złym cholesterolem, to nie powinnaś przesadzać z ich jedzeniem. 2. Nasiona lnu -To doskonałe źródło błonnika, kwasów omega 3 i białka. Możesz je jeść z jogurtem, albo z jagodami. Nie powinnaś zastępować nasion lnu olejem lnianym ponieważ nie przynosi on żadnych korzyści dla Twojego organizmu. 3. Owsianka – Powinnaś ją jeść na śniadanie. Ma w sobie dużo białka i błonnika. Na pewno zapewni Ci dużo siły i energii na cały dzień.