Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeraźliwy płacz dziecka

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie a mianowicie co to moze być i czy wasze dzieciątka mają podobnie? moja córeczka ma 6 tygodni, jest przewinieta, ma sucho, najedzona, napita, sprawdzam wszystko czy jej nie jest zimno czy nie jest gorąco, wszystkie opcje wykorzystane a płacze rozpaczliwie, a nawet przeraźliwie ,nie można jej uspokoić ani na rekach ani nigdzie tak około 10 min to trwa juz drugi dzień , kolek nie ma na 100 % bo ma miękki brzuszek, gazy, kupkę robi normalnie,

Gość gość
????

Gość gość
Moje zdanie jest takie, że niektóre dzieci tak mają. Córka też tak płakał, wręcz darła się a wszystko było ok. Moja mama mi ciągle mówiła, że dziecko nie płacze bez powodu i takie inne bzdety, aż w końcu kiedyś ją wzięła do siebie na noc i sama miała niezłą jazdę z nią, wtedy mi dopiero przyznała rację, że ten typ tak ma :P Córka ma dziś prawie 3 latka i wczoraj nocowała u babci i też mi mama mówiła przez telefon że jak miała iść spać to darła się jakby ją ze skóry obdzierali i dopiero za jakiś czas się uspokoiła i zasnęła. Za to syna mam spokojnego, w miarę mało płaczącego, więc mam porównanie, że nie wszystkie dzieci takie są... a jednak niektóre tak mają i już. Podkreślam że to tylko moja subiektywna opinia w tej kwestii jest.

Gość gość
dzięki za odp ale najlepsze jest to ze przez te pierwsze 6 tygodni praktycznie wcale nie płakała moze ze 2 razy ale przy kąpaniu i tylko troszkę a teraz przeraźliwie płacze tak nagle i krótko około 10 minut więc nie mam pojęcia co jej może być

Gość gość
Może idź z mała do lekarza to za małe dziecko na taki płacz ,, wymuszany'' Mój mały tak płakał poszłam z Nim do lekarza okazało się że to zapalenie uszu doktorka stwierdziła że musiał źle zassać pierś stąd to zapalenie teraz ma 18 miesięcy i do tej pory ma problemy z uszkami nie za szkodzi pójść i sprawdzić