Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecisądziwni

jestem brzydka i mam cholerne powodzenie

Polecane posty

Gość facecisądziwni

Mam wielki nochal, płaską klatkę, zwaloną cerę i cienie pod oczami. Nie raz slyszalam opinię na temat mojego wyglądu, szczegolnie od zyczliwych kolezanek. Nie raz najprzystojniejszy facet np na imprezie, w grupie polecciał wlasnie na mnie. nie raz "odbiłam" go swoim wrogom (dziewczynom ktore twierdzą że jestem paskudna, ps. odbiłam- w sensie nigdy nie byli razem, poprostu wybrał mnie). Nie wiem o co chodzi. Może to zasługa pozytywnego nastawienia i tego ż mimo niedoskonałosci czuję się atrakcyjna. A uwierzcie, z moimi wadami to nie możliwe. Faceci mają wypaczony gust.

Gość gość
nie jesteś brzydka, albo z***biście nadrabiasz charakterem, zgadzamsie faceci są dziwni.

Gość gość
p********z, ja tez jestem brzydka i zaden facet na mnie nawet splunac nie chce

Gość gość
albo uderzają do ciebie bo chcą z******** wychodzą z założenia że przeciętną i brzydką łatwiej poderwać. piszę obiektywnie jako facet. możliwe jest też co napisałaś. nadrabiasz emanującą pewnością siebie :)

Gość gość
niektóre kaszaloty działaja jak wiagra,bo faceci lubia perwersje,ale to sa tylko obiekty do dupcenia,nie na dłużej

Gość nbvnbv
może facec***atrzą po całośc****odobasz im się cała a nie tylko wybrane części twojego ciała, moze jesteś dla nich zgrabna, dobrze się poruszasz, masz to coś w sobie, masz przyciągające spojrzenie itd

Gość nbvnbv
słyszałam tez kiedys opinie innych ludzi na temat dziewczyn, które mają powodzenie ale nie grzeszą urodą, ci ludzie zauważyli ze te dziewczyny mają zupełnie inne podejscie do zycia i mimo nienachalnej urody są pewne siebie a faceci lubią otwarte czy tajemnicze dziewczyny ale zawsze pewne siebie

Gość hjhkl
mój znajomy kiedyś powiedział (taki pies na baby), że z ładnej miski nikt się nie naje. Piękne kobiety bardziej kochają siebie i myślą tylko o swej urodzie i jak się tu upiększyć, a jakie ciuchy kupić w następny weekend, są po prostu próżne, oczywiście nie wszystkie takie są, ale wyjątki stanowią regułę

Gość gość
aa tam, gowno prawda. żaden facet nie poleci na laskę ktora kompletnie mu się nie podoba. Nie wiem gościu powyżej w jakim środowisku się obracasz albo jak bardzo masz nasrane w psychice, ale nie zauważylam zeby faceci chcieli podupczyc te brzydule. z reguly jest odwrotnie- ładna na jeden raz, przeciętna na dłużej. Może dlatego, że myślą ze nie zdradzi albo ze nikt inny sie nią nie zainteresuje

Gość Mam yoooorka
Nie wierze :D